AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Evo danas iz edicije popravljamo kum i ja :D

Čovek menjao svećice,bobine (sve 4) kum dijagnostikovao da su loše dizne, menjali i njih :D Bacali pare i menjali ispravno, a tek će sad da baci :D Mora i veliki servis biće to lepih 1000€ za jedno popodne.

Problem radio na tri klipa, prosto merenje kompresije rešilo sve misterije.

Imam problem sa Suzukijem SX4 1.9 ddis 2006 godiste (Isti auto kao Fiat Sedici 1.9 mj), progledalo je crevo usisa turbine i turbina pocela da pusta ulje ( ista poslata na remont u CUBI u NS). Osteceno crevo usisa turbine ne mozemo nigde da nadjemo novo. Da li neko zna firmu u Srbiji kod koje se to moze poruciti iz Madjarske (taj auto je sklapan u Madjarskoj) ili eventualno neki kolega koji bi mogao da mi pomogne preko kontakta nekog u Madjarskoj. Hvala puno unapred.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Nek ti napravi neki crevar. Prave ljudi sve i svasta, a ne crevo. Tako drugar nije mogo da nadje neko crevo, pa da ga narucuju od negde ono oko 100 evra. Taman da ga pravi kod nekog crevara neko mu kaze da se hvata od nekog drugog auta samo da ga malo skrti i tako mu i bi i prodje sa 1000 dinara.

Nek ti napravi neki crevar. Prave ljudi sve i svasta, a ne crevo. Tako drugar nije mogo da nadje neko crevo, pa da ga narucuju od negde ono oko 100 evra. Taman da ga pravi kod nekog crevara neko mu kaze da se hvata od nekog drugog auta samo da ga malo skrti i tako mu i bi i prodje sa 1000 dinara.
Nije obicno gumeno crevo, napravljeno je od plastike, vidi se na slici.

Nije to, Top spider mi je u komsiluku, pitao sam ih vec. Ovaj siri deo je napravljen od plastike dok je samo ovo uze crevo gumeno. Zvacu ove dve firme sutra. Hvala ti puno.
ff8d9e7cdd42dc27af1c0f38e12d6cfa.jpg
35d7f512b36cf0c7296233a44a61f2f1.jpg

Koliko je to progledala,moze valjda nekako da se zakrpi majkun mu nije to avion

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Лаки, а да ти по узорку направе од росфраја ови што се занимају којекаквим "пајпингом" за тјунинг, па само на крајевима да навлачиш мало црева и постежеш шелнама?

Nazad
Vrh