sinisa1979
Član
A možeš i da napraviš cev koja će na knap ući u ovu plastičnu, zalepiš i eventualno i sa šelnom pričvrstiš i ende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne može od JTD?To su isti motori.Imam problem sa Suzukijem SX4 1.9 ddis 2006 godiste (Isti auto kao Fiat Sedici 1.9 mj), progledalo je crevo usisa turbine i turbina pocela da pusta ulje ( ista poslata na remont u CUBI u NS). Osteceno crevo usisa turbine ne mozemo nigde da nadjemo novo. Da li neko zna firmu u Srbiji kod koje se to moze poruciti iz Madjarske (taj auto je sklapan u Madjarskoj) ili eventualno neki kolega koji bi mogao da mi pomogne preko kontakta nekog u Madjarskoj. Hvala puno unapred.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Kako ste zadovoljni vozilom ? Na internetu citam dosta komentara vlasnika da i nisu bas nesto zadovoljni.Imam problem sa Suzukijem SX4 1.9 ddis 2006 godiste (Isti auto kao Fiat Sedici 1.9 mj), progledalo je crevo usisa turbine i turbina pocela da pusta ulje ( ista poslata na remont u CUBI u NS). Osteceno crevo usisa turbine ne mozemo nigde da nadjemo novo. Da li neko zna firmu u Srbiji kod koje se to moze poruciti iz Madjarske (taj auto je sklapan u Madjarskoj) ili eventualno neki kolega koji bi mogao da mi pomogne preko kontakta nekog u Madjarskoj. Hvala puno unapred.
Ispravljam se . I Suzuki ima 6 brzine . Moja greska .Koliko sam ja video ,Sx4 ima petostepeni menjac .
Ja sam ga kupio od taste kao drugi auto da me posluzi od sela do grada i po ataru posto je kratak i blago povisen. Sta znam, vozikam ga relativno kratko, jesam ulozio u startu 500eur -odradio remont alnasera, alternatora, podloske dizni, kuciste filtera goriva( neobicno skupo, novo 150e polovno 70) i sad sa ovom popravkom turbine 400. Nadam se da ce me sluziti za sta sam ga kupio ali ne bih se sa njim usudio na neki dalji put. Ovako je vrlo startan, lagan za tu konjazu. Izuzetno pregledan (visoka pozicija vozaca) delovi su malo skuplji, nekih i nema dostupnih vise. Sve zavisi za sta ti treba. Dodji ako te zanima pa provozaj.Kako ste zadovoljni vozilom ? Na internetu citam dosta komentara vlasnika da i nisu bas nesto zadovoljni.
Hvala na ponudi , ali prilicno smo udaljeni . Zbog cega se ne bi usudio sa njim na dalji put ? Zbog stanja vozila , ili ti auto generalno ne uliva poverenje ? Kakvi su limarijski ? Drug ima Grand Vitaru nema gde nije trula .Ja sam ga kupio od taste kao drugi auto da me posluzi od sela do grada i po ataru posto je kratak i blago povisen. Sta znam, vozikam ga relativno kratko, jesam ulozio u startu 500eur -odradio remont alnasera, alternatora, podloske dizni, kuciste filtera goriva( neobicno skupo, novo 150e polovno 70) i sad sa ovom popravkom turbine 400. Nadam se da ce me sluziti za sta sam ga kupio ali ne bih se sa njim usudio na neki dalji put. Ovako je vrlo startan, lagan za tu konjazu. Izuzetno pregledan (visoka pozicija vozaca) delovi su malo skuplji, nekih i nema dostupnih vise. Sve zavisi za sta ti treba. Dodji ako te zanima pa provozaj.
Nisam ni pogledao odakle si. Pa generalno zbog pouzdanosti, automobil tog godista, par puta sam stao na putu sa njim dok nisam ulozio tih 1000eur. Generalno nivo buke, udobnost na duzem putovanju, sigurno ne bih sa njim krenuo na more i da je noviji. Sto se tice limarije moj primerak je perfektan, silazio sam u kanal odole ni jedne tackice korozije, pragovi krila, sve zdravo.Hvala na ponudi , ali prilicno smo udaljeni . Zbog cega se ne bi usudio sa njim na dalji put ? Zbog stanja vozila , ili ti auto generalno ne uliva poverenje ? Kakvi su limarijski ? Drug ima Grand Vitaru nema gde nije trula .