AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Ja bi trebao na kenguru 1.5dci da zamijenim gumice ventila i dihtung poklopca . Nadam se da su ventili ok. Dali je komplikovano zamijeniti samo gumice ?

Ako je sve tako, a verujem da jeste, onda nije puno. Cene su otišle u nebo, i nisu realne za naša primanja. Kod Bmwa me oduševljava kvalitet materijala enterijera. Kod mog e90 starog 17 godina jedino se volan malo izlizao i obloga ručne kočnice koja izgleda fabrički nije bila od kože. To sam presvukao radi estetike. Ostalo je sve kao iz fabrike da je izašao juče. A vozio sam se u novom Audiju Q5, blagi užas što se tiče unutrašnjosti. Toliko je sve tanko i nežno, da ne znam kako će sve to izgledati za 5-10 godina. A taj auto košta sigurno 60 000e.
Ima ih i za 10 000 al to su grobovi to mi u dvoristu ne treba
Imam dobrog jeep patriota na prodaju ako nekome treba..

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

На иберлауф почео да дими као на ауспух и кондезација. Уље не избацује, не троши уље и антифриз. Шта се дешава?
d963d138dc6c86b4d6efded76814a4fd.jpg

Nije to ništa. Dešava se zimi da zbog plina napravi nekakvu emulziju koja se zalepi u gornji deo ventil dekne, sistemu za odušak tj iberlaufu... i onda kako se zagreva motor tako se iz te emulzije stvara para tj kondenz. Vozi bez brige.

Годинама возим и није било проблема, кад сам пребацио на бензин после пар дана почео да зеза толико да није хтео да ради на леру и стао на путу. Кад сам скинуо иберлауф са карбуратора прорадио мотор. На плин ради нормално са иберлауфом на карбуратору.

Evo jedan nesvakidasnji problem.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ford ga otkinuo od zivota. Nisam sve apsolutno gledao, preskakao sam neke delove ali ga je ford urnisao i psihicki i fizicki

To je tako kod ovlascenog servisa.
Nece oni da se trude previse.
Drugar mi pricao, dolazio im servis u firmu da resi hidrauliku na Jcb kombinirci, ceo dan proveli trojica i nista nisu uradili, odustali.
A fakturu su uredno poslali.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Maksimalni domet tih stručnjaka je da zamene ulje i filtere.
Sve gde treba uključiti procesore u mozgu je za sadašnje servisere čista utopija.
Još ako pokuša pametovati obično napravi (nepopravljivi) karambol.

Nazad
Vrh