MOMOSARIC
Član
Ja bi trebao na kenguru 1.5dci da zamijenim gumice ventila i dihtung poklopca . Nadam se da su ventili ok. Dali je komplikovano zamijeniti samo gumice ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako imaš alat može bez skidanja glave,može i bez alata ali ima dosta muke,za mnoge majstore i previše pa im lakše da skinu glavuJa bi trebao na kenguru 1.5dci da zamijenim gumice ventila i dihtung poklopca . Nadam se da su ventili ok. Dali je komplikovano zamijeniti samo gumice ?
Zato što nije popularan auto. Jel je na polovnim automobilima?nikako da nađem kupca za Lagunu iz 2008
Zato što nije popularan auto. Jel je na polovnim automobilima?
Ima ih i za 10 000 al to su grobovi to mi u dvoristu ne trebaAko je sve tako, a verujem da jeste, onda nije puno. Cene su otišle u nebo, i nisu realne za naša primanja. Kod Bmwa me oduševljava kvalitet materijala enterijera. Kod mog e90 starog 17 godina jedino se volan malo izlizao i obloga ručne kočnice koja izgleda fabrički nije bila od kože. To sam presvukao radi estetike. Ostalo je sve kao iz fabrike da je izašao juče. A vozio sam se u novom Audiju Q5, blagi užas što se tiče unutrašnjosti. Toliko je sve tanko i nežno, da ne znam kako će sve to izgledati za 5-10 godina. A taj auto košta sigurno 60 000e.