Sapatnik
Član
Имам летњи и зимски сет и на једном ауту за све сезоне. Осети се разлика на мокром асфалту већ сам писао о томе. Зимска гума на оваквим летњим температурама као ове године мења карактеристике. Има и таквих тестова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam samo jedanТри поскупљења.... Не региструјеш често аутомобиле
Da vec 10 godina vozim na pravim zimskim gumama i ljeti i zimi , a vidim da je takvih oko mene sve vise .
Inace ljetne miselinke od 19 coli stoje u podrumu
Prva slika ti je od 1990 medjunarodno priznati simbol zimske gume.Naravno mogu dizajnerske variacije na temu, ali tri planinska vrha sa pahuljicom su simbol zimske gume, koji je jedino medjunarodno priznat.Aj konacno da neko razjasni jel ima raznih tumacenja oko zimskih guma. Zanima me ,u zemljama EU , ili pojedinim u okruzenju , Mogu li gume zimi sa simbolom sa prve slike ili moraju sa simbolom sa druge slike.
Za stariju izvedbu kada je pisalo samo M+S znam da nemogu , npr u Njemackoj , ali konkretno kad ima i simbol sa prve slike , dobio sam razlicitih tumacenja ,od profi ljudi koji voze po Evropi , jedni kazu da su dozvoljene jedni ne.