Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupis 4x4. Nije neka razlika u ceni.Znaci u brdovitom kraju kao sto je kod mene bi zimi bilo zanimljivo .
Malo ih je sa kubikazom do 2000 ccm . A i nije bas mala razlika u ceni plus su koliko sam primetio karavani , a gde moze BMW da bude karavan .Kupis 4x4. Nije neka razlika u ceni.
Ja sam ih jedno vreme bas pratio i ima ih od 2000 kubika kolko oces, bar je tad bilo. A razlika u ceni kako kod koga, ali nista preterano, bar po meni. Jedino sto kazes, pretezno karavani, bas sam i ja to zapazio, mada mi nije smetalo.Malo ih je sa kubikazom do 2000 ccm . A i nije bas mala razlika u ceni plus su koliko sam primetio karavani , a gde moze BMW da bude karavan .
m47 voli da se greje, a klapne ne vole da se greju, pa gledaj da uzmeš onaj gde su već skinute N47 uzimaj samo ako je menjan lanac,bar onaj do kabine.I ja gledam m47 . Probao sam onaj slabiji od 122 ks i ide to odlicno . Osecaj u voznji fenomenalan . U krivinama osecaj kao da si zalepljen za put . Kao da si u kartingu . Mogu samo da zamislim kako ide taj od 163 .