AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Ima i kedi, samo su redji, uglavnom se otvaraju na gore.

Sta je problem sa tim 1.6 tdi? Ja sam bas njega gledao ali sam sada ostao bez para pa je na cekanju.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

На путничким верзијама се отварају врата на горе. Мислим да је једини опел комбо иста врата на путничким и теретним верзијама.

Ne volim siemens dizne kod 1.6 TDI. Dok rade super ali kad odu prvo kvare se iznenada i ostavljaju na putu. Drugo za njih nema remonta, samo nov ili eventualno polovan. Navodno su problematicne prve serije ali ti ne mozes da znas da li je dizna ikad zamenjena, ako imas neki dokaz da su sve 4 stavljene nove onda ne bi imao brige sa tim motorom.

Da napomen vazi za prvu generaciju 1.6, 2013-14 je izasla EA288 generacija 1.6 i 2.0 motora, mnoge greske su ispravljene.
Sem toga i EGR ventila koji je losiji nego na 2.0 to je ok motor. Opet verujem da ima brdo ljudi sa 1.6 koji su zadovoljni i nemaju nikakvih problema.
Takodje bi obratio paznju na pumpu ulja, pokreće je mali zupčasti kaiš potopljen u ulju, njega bi zamenio preventivno

To što mi hoćemo da kupimo odavno je preležalo dečje bolesti i zamenjeno im je uglavnom sve moguće pošto su pregazili velike kilometraže.Što se tiče cene jbg, ne može i jare i pare, ono što valja mora da se plati.

Nazad
Vrh