AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Zato sto je fabricki nosio run flat gume . Copavac je najbolje resenje .

Aj konacno da neko razjasni jel ima raznih tumacenja oko zimskih guma. Zanima me ,u zemljama EU , ili pojedinim u okruzenju , Mogu li gume zimi sa simbolom sa prve slike ili moraju sa simbolom sa druge slike.
Za stariju izvedbu kada je pisalo samo M+S znam da nemogu , npr u Njemackoj , ali konkretno kad ima i simbol sa prve slike , dobio sam razlicitih tumacenja ,od profi ljudi koji voze po Evropi , jedni kazu da su dozvoljene jedni ne.

Poslednja izmena:
Prva slika M+S znači gume za blato i sneg.
Druga slika, pahulja označava da je zimska guma.
Ne vidim zašto ne bi mogla i jedna i druga da idu zimi....

Мора бити планина са пахуљом поред м+с по новом. Праве зимске гуме мислим да и нема овде да се купе. Некад се могу видети такве на половним аутомобилима из увоза, буду брзо за замену кад стигне ауто овде.

Ima planina sa snijegom , a imas sa tri pahulje , te su cisto zimske. I ja mislim da u z.evropi mogu i ove sa planinom , ali moze se cuti a i procitati da nemogu nego mora sa tri pahulje kao na drugoj slici. Mislio sam da neko ima link gdje to pise zvanicno

Juče registrovao auto model Pežo 308 1.6 hdi 2015 godine. Izašlo me 37.500 dinara. Nešto mi mnogo, jel neko zna da li je bilo neko poskupljenje?

Чисто зимске гуме су добре само у снегу, на чистом асфалту и не баш. + Веома су бучне.
Da vec 10 godina vozim na pravim zimskim gumama i ljeti i zimi , a vidim da je takvih oko mene sve vise :ROFLMAO: .
Inace ljetne miselinke od 19 coli stoje u podrumu8-)

Nazad
Vrh