AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Kolege hteo bih da kupim Seat Leon 2017 god sa motorom 2.0 TDI od 150 ks sa manuelnim menjacem.
Najvise me interesuje motor, koliko je pouzdan, da li ima neku vecu manu ili nesto slicno? Ako sam dobro cuo, taj isti motor ima i Oktavija, Golf 7, Pasat, tako da ako neko ima isti motor molim da kaze koju rec?
Hvala unapred.

Ljudi, sta biste predlozili za kupovinu auta, sa aspekta odrzavanja, uslovi
benzinac do 1.4,
5 vrata,
cena do 4000e, , koristio bi se kao drugi auto.
Razmisljao sam fiat evo, astra klasik, ili korsa neka.

Da li na iznos registracije teretnog kombija utiče kubikaža (manje od 2000 ili više od 2000) ili samo godište i nosivost?

Najbolja limarija je kod Opela i Renoa sto se tice kombija, ostali trule dosta.
Mercedes je najbolji ali najvise truli.
Trapovi i ostalo valja na svakom, tesko ces pogresiti za sta god da se odlucis.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sve najbolje samo malo poskup u odnosu na druge . Kod 2.0 sdi zna da bude problema na mjenjacu a i kvacila cini mi se malo cesce odu , mada ni to nije za izbjegavanje. Km vraceni u 80 posto

Vala taj kedi kao da je od zlata. Ja gledam onaj posle 2010 i da je DSG vise od god dana u CH, to su neke nerealne cene. Ili da je presao 480k, pa da je cena oko 7-8k franaka. Mada ti su najsladji nasim uvoznicima, enterijer jos uvek ocuvan, vrati na 180k i eto zarade...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

2010-2015 bih izbegavao zbog 1.6 tdi motora, ili 1.9 pre 2009. ili posle 2015. 2.0 TDI.
Po meni su Caddy i Doblo najbolji u toj klasi, jedini imaju pozadi gibnjeve i mogu da nose fin teret, a od svih njih samo VW ima lep enterijer koji se ne stidi normalnih auta

Doblo ima vrata loja se otvaraju sa strane. Moze viljuskar da pridje.
Za ostale ne znam,pricao mi vozac da su neke vratili kojima se gepek otvara na gore.

Nazad
Vrh