Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti si mlad i lud ili drugi?Mladost ludost
Ne, obilazio sam kolonu u kojoj je bilo oko 6-7 auta, medjutim oni su vozili oko 50km/h gdje je na toj dionici dozvoljeno 60 i 80km/h. Pratio sam ih par kilometara i nešto se malo iznervirao što su tako sporo vozili, izbacio sam se blago u drugu traku samo da vidim da li ima nekog iz suprotnog smjera, nikoga nije bilo i ja sam stisnuo po gasu i kada sam već trebao da prođem ovog sivog opela koji je bio prvi u toj koloni odjednom je naišlo auto iz suprotnog smjera , i ja šta ću, da ne udarim direkt u toga, smotam u desnu stranu gdje udaram u zadnji desni dio opela i odguram ga još gdje se on okrenuo na cesti udario u branik pored ceste i otpadne mu točak a ja sam otišao u kanal pored puta, doduše najebao je i ovaj što je išao iz suprotnog smjera,i on je valjda dohvatio opela kako kažuTrkao si se?Ponese čoveka trenutak a dovoljno je par sekundi nepažnje da dođe do nezgode.
Au Arkadije.... Ne interesuje te? Jesi siguran u ovo što pišeš?Ja koliko puta sam pisao da ti sto misle da sporom voznjom su sigurni ,su sve samo ne to.Ugrozavaju i sebe i druge u saobracaju,ja prezirem bilo kakve kolone,preticem to kad god mogu ne interesuje me nista