Češe ti klipnjača o blok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Menjao sam letos pre polazak na mkre akumulator i nije izgubio kod. Sve normalno funkcionisalo.A kako kad menja akumulator,nije li to isto,tj izgubi struju radio ?.
Ne ali je bio kod majstora i menjan je hladnjak klime. Jel misliš da je tu neka caka?Jel si skidao katalizator možda?
Stavljaj običnu, to je Korenski pokušaj da se razlikuju od ostalih Obična klema vrši isti posao.E sad ako baš hoćeš da ostane fabrika, juri od Matiza i Daewoo je koristio isti sistem, ali za Matiza je nekad mogla da se kupi samo lepeza kao deo, nije morala cela klema,a dal može još uvek da se nadje to je pitanje.Da, bas na tu
Ima majstor u Rumi koji je održavao samo Hyundai a sada radi i ostale.Ako ti treba naći ću ti broj telefona.Jel ima neki servis ili dobar majstor za Hyundai u Rumi i okolini do jedno 25 kilometara. Nudi mi se Hyundai ix35 povoljno, a nisam dosad imao iskustva sa tim istocnjacima?
Probaj ove https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1726770548566_mufh168bps&refer_page_sn=10045Planiram da pojačam svjetla na pasatu. Kad je mokar asfalt slabo se vidi i linija na cesti. Sjenila, na oko, dobro izgledaju.
Dali je neko ugrađivao ovakve sijalice?
Propisi kažu da nisu za javne puteve ali me više interesuje dali smetaju drugim vozačima. Nebi da pravim problem drugima u saobraćaju.
"N499HC - NEOLUX PX26d 12V 80W Off-Road H7"
code: N499HC | barcode: 4052899471030 | 1 X pcsm-tech.lv