Mene ceh za Žabarku izašao 75.000 dindži, veliki servis i još svašta nešto.Kaže majstor ima tu još štošta da se menja ali me bilo sramota, skuplja popravka od auta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Siguran si da je prešao Milion?Ма има, али опет колико довуче и превуче терета.
За југа прошле године регистрација, амортизери, ауспух комплетан и још по која ситница 54 000 динара.
Превукао милионче ...
Danas sam zvao ovlašteni servis gde je auto kupljen i održavan od prvog dana.
Samo ruke po radnim satima su tu oko 500eu,ostalo zavisi šta je otišlo ali s obzirom da mu je vreme i za veliki servis sa zamenskim delovima + minimum 1000 eu.
Piše prevukao, ne prešao.Siguran si da je prešao Milion?
Mnoge sam slušao da su prešli milion km, a kasnije se uspostavilo da nisu prešli ni trećinu od toga..
Jesi gledao konektore od radija i zvučnika da neki nije labav?Da li je neko imas slican problem?
Pobrljavio mi je radio. U mestu dok auto stoji ugasen, radio radi savrseno, cim je auto u pokretu pali/gasi visokotonce, menja ekvilajzer, pojacava/utisava, muzika preskace kao kad je cd ostecen, grozota,ne mozes slusati normalno radio stanicu.. na svakoj radio stanici isto.
Radi se o Nisan Kaškaki-u 2015 god.
Fabrički radio ili neki aftermarket?Ako je fabrički moraš malo da improvizuješ da ga izvučeš iz blende ako nemaš alat, ako je aftermarket samo ga izvučeš Pozadi imaš jedan euro džek izvučeš ga poprskaš kontakt sprej i vratiš džek.Nisam gledao.. koliko su pristupacni?