Mihajlo jovičić
Član
Samo deo koji radi automobile,ostalo ne.Ролс ројс је део бмв групације, не играју на ексклузивност као некад. Само што више продај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo deo koji radi automobile,ostalo ne.Ролс ројс је део бмв групације, не играју на ексклузивност као некад. Само што више продај.
Ne možeš ni Ferari tako lako da kupiš, pogotovo nove modele.Možeš da im nudiš brdo para bićeš ljubazno zamoljen da odeš i nikad više ne dodješ Bio sam u njihovom muzeju i onaj batica što radi bio baš raspoložen za priču.Kao nov kupac dobijaš mogućnost da kupiš neki "narodni" model male snage i opreme.Da bi kupio neku pravu "zver" moraš budeš na njihovoj listi kao kupac i onda dobiješ ponudu, ali samo ponudu.Ako im mnogo značiš odobriće ti kupovinu, ako im baš značiš onda možeš da biraš opremu i svašta nešto.To su neke finese a ne ono što ja tvrdim. Kupi nov Rolls I prodaj ga narko dileru više nećeš kupiti nov nikad a možda ni tad.
Poredite babe i žabe.Bolje kupiti 20 godina staru premium klasu nego novu dačiju... To govorim kao neko ko je probao oba
Svako vozi ono što može i hoće da plati. Ja trenutno auto od 9 godina. Za mene više nego dobar. Kažem samo da dizanje u zvezde automobila od 20+ godina sa našim održavanjem nema smisla.Ма да, само повлашћени што могу нов ауто или до 5 година старости и еуро 5 стандарда.
Може ли нама осталима барем бицикло да остане?