Tek je od 2008 rešen taj problem kad su prešli na CR motore mada na većini je to zamenjeno sigurno do sada jer su svi prešli Boga oca kilometara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod pasata je problem jer to niko nije menjao, pogotovo na BKP motoru. Ja sam kod mene promenio samo kajlu na osovinu i bila je gotova. Od 2007 bi trebalo da je to reseno. A i nije strasno da se skine karter i proveri stanje.Da li 2.0 tdi motor u Oktaviji '07-08 god. takodje ima problema sa osovinom pumpe za ulje ? Cini mi se da je o tome bilo reci kod Pasata b6 .
Jos uvek nisam konkretno odabrao neki primerak , ali na primer ovako nesto gledamTo ne znam, tih 2.0 ima dosta, '07 godina je, PD, 140ks.
Ako znas po broju mogu pogledati.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
A meni je to najveci + .Sve ok, jedino bih izbegao 4x4.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Dodas jos malo i kupis SCOUT, one su malo vislje od tla.Jos uvek nisam konkretno odabrao neki primerak , ali na primer ovako nesto gledam
Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Znam par ljudi koji ih voze, bas 4x4 i prezadovoljni su.Jos uvek nisam konkretno odabrao neki primerak , ali na primer ovako nesto gledam
Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Sa 1.9 i 2.0 motorom ?Znam par ljudi koji ih voze, bas 4x4 i prezadovoljni su.
Vise ne znam nista o njima.
I jednim i drugim.Sa 1.9 i 2.0 motorom ?
Kod mene su majstori uglavnom rezervisani kada je u pitanju davanje saveta sto je i razumljivo kada se uzme u obzir kakav smo narod .I jednim i drugim.
Ja sam primetio da ljudi dosta generalizuju stvari na ovu temu i zato nikakvim pricama ne verujem dok se ne konsultujem sa majstorom koji nam odrzava auto.
Uverio sam se u to kad mi kaze da nesto ne valja ili valja pa tako i tebi savetujem da pitas nekog od poverenja.