Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A koliko je motora uradio do sad taj majstor?Radilica mora da ima aksijalni lulft inače bi je kvačilo pokidalo pri prvom stiskanju.A to se ne proverava tako što kaže imaš luft otišao ti motor Postoje fabričke specifikacije za svaki motor na koliko se podešava krajnji zazor radilice i to ne može odokativno da se radi, već mora da se meri komparaterom.Ako je zazor izvan granica može da se našteluje ako je malo odstupanje, ali svakako mora da se otvori motor, da se otpuste klipnjače pa tek onda, mada to odstupanje je neprimetno i uglavnom se javlja kod sklapanja.Imam problem sa Opel astrom k 1.4 turbo benzinac , bio na servisu redovnom i majstor mi kaze da mi riknuo motor, tj radilica ima lufta, seta malo kada je odbio remenicu zupcastog kaisa od motora. Auto ide normalno, pali i radi isto, redovno odrzavan, ima 150000 pravih. Kaze mora nova radilica i sve ostalo, generalna ne vredi da se radi. Jebote bas sam popizdeo, nisam presao ni 12000 km sa njom i problem
Pre par god, menjah lezaj prednjeg tocka, nakon 3 dana i nekih 400 km isto se cuje... Sam sebi ne verujem, sve se ubedjujem da se cuje sa druge strane... Aj kod majstora, skine, otvori ga.. kuglica svaka okrnjena.. Da mi neko pricao, nisam siguran da bih poverovao.Da li se nekom desilo da zameni lezaj tocka i da se novi lezaj cuje?
Pre par dana sam menjao i tacno mi se opet cuje lezaj, samo manje nego onaj stari. Evo par dana pratim i proveravam nema sta drugo da bude, a opet mi neverovatno deluje.
Opel servis Kojic iz Novog Sada je u pitanju, tamo su mi rekli za kvarA koliko je motora uradio do sad taj majstor?Radilica mora da ima aksijalni lulft inače bi je kvačilo pokidalo pri prvom stiskanju.A to se ne proverava tako što kaže imaš luft otišao ti motor Postoje fabričke specifikacije za svaki motor na koliko se podešava krajnji zazor radilice i to ne može odokativno da se radi, već mora da se meri komparaterom.Ako je zazor izvan granica može da se našteluje ako je malo odstupanje, ali svakako mora da se otvori motor, da se otpuste klipnjače pa tek onda, mada to odstupanje je neprimetno i uglavnom se javlja kod sklapanja.
Ako je dobila preveliki zazor onda zaista mora nova radilica, jer je ležaj urniše i nema vraćanja u specijalu.Ali to se vidi tek kad se motor otvori i dobije presudu.
Nisam preso ni toliko, odma sam primetio da nesto nije kako treba. Juce da odem do grada, poteram ga 70-80km/h vec bruji ko onaj stari, a pocese i stakla da vibriraju. U povratku vec da udjem u garazu poce da se cuje "metalni" zvuk. Verovatno je poceo da se raspada. Nisam imao vreme da ga rasturim ovih dana, ali moracu sutra.Pre par god, menjah lezaj prednjeg tocka, nakon 3 dana i nekih 400 km isto se cuje... Sam sebi ne verujem, sve se ubedjujem da se cuje sa druge strane... Aj kod majstora, skine, otvori ga.. kuglica svaka okrnjena.. Da mi neko pricao, nisam siguran da bih poverovao.
Šogore , ne štedi mi vise pare na delovima .. molim te
Ništa tu ne može da se utvrdi bez rasturanja kompletnog motora.Ali ako nemaš problema i čudnih zvukova, samo gas.Ti problemi hoće da se manifestuju preko kvačila.Opel servis Kojic iz Novog Sada je u pitanju, tamo su mi rekli za kvar