Sapatnik
Član
Је ли било луфта негде? Да није манжетна покидана?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nakon upoređivanja stare i nove letve, zaaključio sam da su identične. Nova namontirana, a staru dam remontovati pa neka stoji u rezervi.Ustanovili smo kvar ipak je letva, desni kraj "šeta" i lupa kad smo podigli na dizalicu. Pod teretom zablokira.
Edit: Da li neko zna, da li pasuje mehanička letva volana sa Fiat punto mk1 1.1benz?
Da li odgovara Boš pumpa visokog pritiska od Punta 1.3 jtd na Corsu 1.3 cdti? Na Corsi se dešava kada je zagrejana teško pali, dosta vergla. Dijagnostika kaže greška P1191 i P0093.
P0093 Senzor pritiska goriva
P1191 Rail pumpa za gorivo
Najsigurnija varijanta je da uzmete OEM verziju delova
Samo da vas pripremim cene su malo skuplje ali je sigurnije da uzmete original zamenski deo, nego da uzmete za drugi auto pa da ponovo imate isti problem.
Cene se kreću od8.000,00 pa do 14.800,00 RSD
Cene se kreću od10.000,00 pa do 30.000,00 RSD
Može da se reši problem zamenom membrana ali je najbolje uzeti novu ili polovnu (Očuvanu i u dobrom stanju )
Da, meni se to desilo.Mozda si promasio stranu pa
Podignete zadnje točkove u vazduh, i prodrmajte svaki točak pojedinačno (Tako uradite i sa prednjim točkovima). Ako ima lufta u glavčini tj ležaju, zreli su za zamenu, ne treba vam nikakvo dodatno brujanje.Da li se nekom desilo da zameni lezaj tocka i da se novi lezaj cuje?
Pre par dana sam menjao i tacno mi se opet cuje lezaj, samo manje nego onaj stari. Evo par dana pratim i proveravam nema sta drugo da bude, a opet mi neverovatno deluje.