SeljakizGrada
Član
A gde meriš pritisak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova rebrasta creva znaju da puknu na mestima gde se savijaju i eto zabave. Veza izmedju samog motorica pumpe i poklopca rezervoara. Srecno.Pumpa nije na dnu...
Uspravno je montirana u svojevrsnom kućištu...
Možda je do nekog bezveznog creva na tom kućištu pumpe...Бензонасос Ford Fusion 2010 CBK 1.4 FXJA 1491778 купить Б/У id19067
Бензонасос Ford Fusion 2010 CBK 1.4 FXJA – Б/У запчасти в наличииjford.ru
Zamenim ih sve pa vidim kako se ponaša...
Sa srecom da se navozas. Sta bi tek bilo da smo rekli da kupujes?
Motor je kodne oznake AKE i mogu reći da lijepo radi, prije par dana je zamjenjeno svo remenje i mjenjač je automatik koji po meni ok šalta brzine1.9 se da malo da pojacati da ide isto ili čak bolje od 2.5 fabricki, a opet pouzdaniji i jednostavniji za odrzavanje. Mada V6 je V6, i sam vozim V6 auto doduše jedne druge marke, i taj zvuk je mnogo moćniji od 4 cilindra, da ne pričamo o uglađenosti u radu. Sto se tice potrosnje videces da na otvorenom nema neke velike razlike u odnosu na 4 cil, ali u gradu i narocito kreni stani je znacajno.
Ako je auto kasnije proizvodnje, narocito ako kod motora pocinje slovom B (BDH,BAU i ne znam koji jos kodovi) mozda i neces imati nekih problema. Sem tih bregastih i VP44 pumpe (koja ajd nije neki ogroman bauk, brdo auta je pa se resava - Opel 2.0 DTI, BMW M47 u ranijim verzijama itd) mislim da je ok motor. Da li je automatik ?