To nije do EGR ventila.Da nije Boost senzor?Meni je jednom puklo to malo vakum crevo, mrtav auto, ide ali nikako da povuče dok ga ne podigneš u više obrtaje.Pronašao sam šta je i rešio problem za 2 sekunde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije Astra K ,bila je to neka starija serija. Bolcna na menjaču mi se izvukla na pola napolje,u dve brzine nije hteo u ostale jeste. Proveri spojeve poluge menjača od ručice do menjača,možda je neka slična sitnica u pitanju.Šta može biti problem na Astri K menjač neće u prvu brzinu? U sve ostale ide bez problema.
Na VW kombi transporter 1997 god. Imam isti problem. Kad kreće slabo, pod opterećenjem, diže obrtaje. Nevidim da mu nedostaje snage jer uz brdo uz koje je išao 3-ćom kad je došao 2001god ide i sad.To nije do EGR ventila.Da nije Boost senzor?Meni je jednom puklo to malo vakum crevo, mrtav auto, ide ali nikako da povuče dok ga ne podigneš u više obrtaje.Pronašao sam šta je i rešio problem za 2 sekunde.
Danas nije htelo isto i dogovorim se sa majstorom da odem brzinski da pogleda šta može biti i ono proradi. Sad pratim ako se opet ponovi.Nije Astra K ,bila je to neka starija serija. Bolcna na menjaču mi se izvukla na pola napolje,u dve brzine nije hteo u ostale jeste. Proveri spojeve poluge menjača od ručice do menjača,možda je neka slična sitnica u pitanju.
Pokazuje mi na ekranu da je slab gerejač motora. U pitanju je Fiat stilo 1,9 JTD 115 ks. Koliko on ima tih grejača i jel neki veći problem da se zameni, vidi da je cena oko jedne crvene, komad?
Idi u ovlasteni servis da ti urade dijagnostiku, trebo bi izbacit neku gresku.Не, него мајстор са искуством. Био је на дијагностици пре неколико месеци, све било ок. Али рекао је да има негде неки проблемчић.
Nije skupo, a oduzima dragoceno vreme dok se pronađe koji je pokvaren.Pravilo je ds se menjaju sva četiri(ili već koliko ih ima) iz vrlo logičnog razloga.
Nisu isti kao stari a vezani su paralelno.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka