@sremac84
Meni 123-ka najbolja..
Nekako mi golf nema šta da traži na toj slici, iako ga verovatno voliš..
Da,zlatu sam zavoleo,zato i ima nadimak,bez obzira što nemam visoko mišljenje o golfu,mislim o autu koji ima 37 godina...ja ih gledam takve kakvi su sad posle mnogo godina ekploatacije,i samog zuba vremena, negledam ih kakvi su bili kad su bili novi...
W123 je piš živi od auta,još mi se nije desilo da sam ga isterao a da nisam dobio lajk ,pohvalu,osmeh...prilaze ljudi i dive se a meni srce puno,auto je baš fora..al nije mi omiljeni..
W124 je bio i ostao institucija za sve proizvedene mercedese do sad...
W140 je za veliki respect,verovatno poslednji svoje vrste,ali,veliko ali...nikad neće biti dugotrajan kao 124..inžinjeri i dizajneri dobiju odrešene ruke i skoro neograničen budžet i naprave remek delo i mercedes ga tu usere sa ubacivanjem bio razgradive instalacije i šta ti ja znam da ne nabrajam,tako da je w140 noćna mora za posedovati sad kad je star 30 ili 25 godina...
E tu na scenu nastupa w124,proizveden u milionskim primercima,i još ih se milioni voze bez većih problema...moja ima 32 godine i dalje je brod ili voz od auta,i manje više je sve ispravno,jer malo čega ima da se kvari pa da pravi probleme...
Malko odužih,a nisam ni deo rekao šta imam...nego eto ko da jedva čekam da neko samo krene i ja se odmah nadovežem pa počnem da smaram...