AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Nije nikakav problem ni carina ni pdv ni shiping samo da stigne deo.
Daj mi neki racun ili paypal da ti uplatim pare. Zaracunaj tvoje troskove.

Naso u Litvaniji deo, pitam ih da li salju u Srbiju kazu salju. Da narucim nema shipping opcija, pustim im mail kako da odradim narudzbinu oni kao provericemo. I tako dalje nema odgovora.

Naso u Hrvatskoj ali nesalju kod nas. Naso na E bayu u Nemackoj nisam siguran da li salju za Srb.

Nema carine do 50e, samo pdv i dostava. Kako je tebi zgodno, samo mi pusti neki racun ili paypal da ti uplatim pare.

Kakva su iskustva sa puntom 1.3 mjtd, treba mi neki skroman autic za po lokalu, maksimalno 100-150km u turi...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Platices pouzecem. To nemam ovde ,dobijam iz Njemacke za 4,5 dana . Porucio sam. Jedino me brine sto se i tamo na lageru vodi samo 1 kom. Javicu ti u pp kad mi dodje

Fiat Doblo ili Opel Combo sa 1,3 mjt

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Preporuka zbog ekonomicnog motora ili?
Za mene ipak VW daleko visa klasa od fiata...
Danas sam bas preleteo oglase, te neke fiat modele, naravno i model koji si mi predlozio sam pogledao i na kraju zakljucio da cu voziti VW za jos koji evro vise, pribliznog godista.

Manji i ekonomican auto za po lokalu, nista odredjeno jos uvek...

Mnogi vlasnici ali i majstori hvale 1.2 8v benzin a za 1.3mjt kažu da je još bolji. Mala potrošnja, jeftino održavanje i delovi.

Gledam i ja da zamenim golfa dvojku nekim Kedijem. Izgleda da od one zamene staro za novo nema nista, jer ce biti uslov euro 1 do euro 3 norma, a dvojka nije ni euro 1.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh