Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima kod nas firma koja proizvodi kedere,ali ništa bez uzorka jer imaju mali milion artikala.Nazalost nemam, prethodni vlasnik je menjao soferku i nije skinuo sa orginalne. To obicno dolazi uz soferku.Zvao sam ga bio da vidi da nadje ali od toga nista.
Ako je do skromnosti,Clio 2 pruža najviše za uloženo.Udobniji od Punta,uglavnom bolja oprema.Kakva su iskustva sa puntom 1.3 mjtd, treba mi neki skroman autic za po lokalu, maksimalno 100-150km u turi...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Pa shvatili da je francuz tata .Da, kakvu gupost su napravili tom politikom...
Što je glupost?Da, kakvu gupost su napravili tom politikom...
Samo alavost, nista drugo. Jer je odavno dokazano da su sposobni da naprave kvalitetno vozilo. Citam skoro kako je BMW prodao najvise vozila sto se tice cuvene nemacke trojke, ali ipak MERCEDES ostvario najveci profit. E to je alavost kad svi deru pa se jos takmice ko ce vise da odere kupce i bolje proda maglu.Ne znam koliko pratite trenutna dešavanja u švapskoj autoindustriji, ali dobro posrću pred Kinezima. Imaju značajna otpuštanja radnika i smanjuju im plate. Izgleda da će im alavost i loš kvalitet izrade doći glave.
Mislio sam na to sto su ubacivali reno motor u a i b klasu...Što je glupost?
SUS motor prežvakana tema,kod četvorotaktnih odavno nema prostora za neku revoluciju, pa ja legočino da se uzme licenca kad je neko drugi već napravio pouzdanu stvar.
Inženjeri su odavno rekli svoje, sad su na sceni razni dizajneri i IT sa svojim gedžetima.
Zato novi automobil nama starijima ne vrede ništa jer nemaju tu draž kao nekad.Pre kad vidiš auto prvo se diže hauba i pokazuje motor, sad se otvaraju vrata i pokazuje instrument tabla kao u spejs šatlu