AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

@deks Žena mi kaže jedan dan upalilo se nešto žuto dok sam vozila, krive linije i auto na njima.Reko Bokte mazo, pa koliko ti to voziš?I mene si za.ebala. 😂
Majstorova žena vraćala jednom prilikom Libru sa servisa i kada je došla sva pod utiskom.Ala je oštra na gasu, škripe gume u krivinama, reko znam da hoće da škripe kada ne voziš nego letiš. 😂

Toliko o ženama kao vozačima...
Ja vozim ko penzioner,a moja sosa samo gas i u krivinu pod ručnom...i ženi obavezno benzinac bez plivajućeg zamajca...

Sa zenama nema zezanja, na auto putu na 180km/h me pretice dama sa nekim dostavnim vozilom (ne secam se tacno sta je bilo) i to ne da traje vec skoro je proletela pored mene...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Mene na Vencu oladila baba u Golfu IV GTI. 😂 Jedva sam je obišao a zainatio se baš da vidim dokle će i nije popuštala.

Ma takve cu neke i da porucim. Da zamenim samo jedan amortizer, otplatio džse alat. Znam da su pojedini mehanicari uzimali 2-3 hiljade po amortizeru

Imam C4 2014.godište i zezao me DPF filter jer vozim samo po gradu. Šta mi sve pojedini majstori nisu radili, uzimali pare, sve dok nisam čuo za savet da bar jednom mesečno isteram na auto put i 15 minuta vozim u 5. brzini. Sad miran,
Najbolje auto-put ali može i međugradska trećom brzinom 60-70 km/h ako nije guzva na putu.

Mene na Vencu oladila baba u Golfu IV GTI. 😂 Jedva sam je obišao a zainatio se baš da vidim dokle će i nije popuštala.
Neki dan gledam potjera u ZG , policija pokusava da zaustavi mecku , 170km vozila , na semaforu nije mogla proci pa pokupila nekoliko kola , kad su je izvukli , devojcica ima 12 godina, brazilka:)

Зна ли неко од нађмештера или је то радио, да ли може без скидања мењача на југу да се отвори са стране и намести синхрон пете брзине? Да ли је потребно скидати целу деклу? Треба да се дотегне.

Na fordu eskortu je moglo..
Najbolje da nađeš negde skinut menjač i proveriš šta se može uraditi kada skineš poklopac pete brzine.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

На интернету што проналазим сви мењачи су извађени. Овако гледајући има довољно места кад се откачи главчина од амортизера и скине заштитна пластика.

Зна ли неко од нађмештера или је то радио, да ли може без скидања мењача на југу да се отвори са стране и намести синхрон пете брзине? Да ли је потребно скидати целу деклу? Треба да се дотегне.
Mislim da može. Ako slučajno ne može od šasije da se svuče dekna, odšarafi donji nosač iz šasije (dva napred, dva nazad šarafa) pridrži ga sa dizalicom i spusti menjač koliko ti treba.

Nazad
Vrh