sinisa1979
Član
Hvala! Nije mi Rumenka daleko jer idem često za NS. Ali dobro je znati da još neko zna rešiti bubice Lagunine klime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odes u AMSS ili na bilo koji drugi auto plac na kojem pise da rade homologaciju. Zamenis stop svetlo, odneses im papire I auto I to je to. Pregled zavrsen u toku dana, uverenje dobijes za 3 do dana. Kosta oko 160 evra za auto.Da li je neko upucen oko takozvanog AMSS uverenja za vozila iz uvoza? Recimo da sam naso vozilo koje je ocarinjeno ali nema to uverenje, navodno zbog cuknutog stop svetla. Ko izdaje ta uverenja i kakav je postupak oko toga?
1.6 benzin što se motora tiče ali ako je u boljem stanju limarija, enterijer, gume, kočnice, akumulator...itd itd bolje se odluči ko je u boljem stanju, ako neće puno prelaziti neće se ni kvariti tako da motor i nije toliko bitan. Pogledaj ga ispod da li ima curenja, kako pali, kako kreće, kakav dim izbacuje, bolji izbor ti je koji ima manje ulaganja ali prednost je na strani 1.6 benzin..Potreban mi je savet, mišljenje. Šta je bolje od ova dva modela Vectra B 2,0 dti (prešla 300,000) ili Vectra B 1,6 benzinjara (200,000)? Da li dizelka ima plivajući, da li ima problem sa pumpom visokog pritiska ili nečim oko nje (kao da sam negde načitao da imaju nekakav problem), kompjuter, itd itd..... i uopšteno da li oba modela imaju neku falingu da im crkava a da je pri tom još i skupa zamena.
Znači 180 x 110 su dimenzije?Visina za utovar im je oko 1,1-1,15m, a isto toliko i sirina. Propisana nosivost im nije nesto velika, mada kazu ljudi koji ih voze da teraju do 700kg.
Startuj motor i ostavi ga da se zagreva. Prati tvrdoću, naduvenost gornjeg creva hladnjaka (uzmi krpu kad crevo postane pretoplo) i pokušaj da razaznaš da li kroz crevo protiče tečnost sa mehurićima ili bez. Mislim da se može pratiti i u prelivnoj posudi. Ako ide tečnost bez mehurića onda pogledaj na kol'ko obrtaja se motor vrti pri 130km/h. Zatim probaj u mestu dignuti i držati na tim obrtajima jedno 5-10 minuta pa onda vidi kako se ponaša grejanje. Javi rezultate, ali verujem da ih već znam. Nećeš imati grejanje na većim obrtajima parkiran u mestu....Mene na sharanu 7n jebe nesto grejanje,auto kad upalim i stoji radi normalno grejanje ali kad krenem od kuce do vrbasa slabo greje ali kad izadjem na autoput i udarim tempomat na 130 krene hladno da duva i tako dok ne sidjem sa autoputa.