Dolovac
Član
Kakva su vam misljenja o vagenovom fox 1.4tdi 75ks?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da motor je isti, kao traktor, jedino je vislji od polaAko je motor kao u Pola tri klipa pumpa dizna izuzetno je dobar,samo je malo bucniji,bar sto se tice Pola.
Iskreno za mene je i polo los uprkos iskustvima vise ljudi, malo daje za cenu koju ima ali za Fox nisam cuo nista dobro nikad niti procitao. Ostalo mi je u secanju negde bas nesto oko njega da su se pokazali nepouzdano basZnaci i polo onda je los? Posto gledajuci motor i elektronika su isti u oba modela? A pola hvale kao da je ceo
I moj sestrić ima isti taj . Za sad ima na satu oko 250000 i mogu reći da veoma dobro se drži. Radili su dizne jednom njihovom krivicom. Sipali prljavu naftu iz kanistera. U roku od 5 minuta crkle dizne. A sve drugo je ok ,lep i okretan gradski auto.ja imam Polo 1,2tdi 75ks tri klipa..malo se cuje ali jbg bitno da trosi malo i za zenu je odlican..
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
ma autic bombona,ne sipam iz kanti ili bilo cega drugog samo pumpa moze...I moj sestrić ima isti taj . Za sad ima na satu oko 250000 i mogu reći da veoma dobro se drži. Radili su dizne jednom njihovom krivicom. Sipali prljavu naftu iz kanistera. U roku od 5 minuta crkle dizne. A sve drugo je ok ,lep i okretan gradski auto.