AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

ja imam Polo 1,2tdi 75ks tri klipa..malo se cuje ali jbg bitno da trosi malo i za zenu je odlican..

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Znaci i polo onda je los? Posto gledajuci motor i elektronika su isti u oba modela? A pola hvale kao da je ceo😆
Iskreno za mene je i polo los uprkos iskustvima vise ljudi, malo daje za cenu koju ima ali za Fox nisam cuo nista dobro nikad niti procitao. Ostalo mi je u secanju negde bas nesto oko njega da su se pokazali nepouzdano bas

ja imam Polo 1,2tdi 75ks tri klipa..malo se cuje ali jbg bitno da trosi malo i za zenu je odlican..

I moj sestrić ima isti taj . Za sad ima na satu oko 250000 i mogu reći da veoma dobro se drži. Radili su dizne jednom njihovom krivicom. Sipali prljavu naftu iz kanistera. U roku od 5 minuta crkle dizne. A sve drugo je ok ,lep i okretan gradski auto.

Caran , potvrdio si mi sta se desilo sa zeninim polom 1.2tdi , prije koju godinu . Jedini put ja mu sipao naftu iz nekog kanistera i nakon 10 minuta pocrkale sve tri dizne . Ko da nema filter majku mu?

I moj sestrić ima isti taj . Za sad ima na satu oko 250000 i mogu reći da veoma dobro se drži. Radili su dizne jednom njihovom krivicom. Sipali prljavu naftu iz kanistera. U roku od 5 minuta crkle dizne. A sve drugo je ok ,lep i okretan gradski auto.
ma autic bombona,ne sipam iz kanti ili bilo cega drugog samo pumpa moze...

pa jel imas kotur gde ti se pale svetla? tu imas za osvetljenje table da ga smanjis i povecas svetlos a pored za stelovanje krstkog svetla tj. visina svetala

evo ti slika..
kotur gde palis svetla ovo sa desne strane tu je za stelovanje farova visina

ja samo na ove koture podignem skroz i to je to... cekaj a tebi sta fali mnogo su sputeni ili sta ?

Nazad
Vrh