AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Jutjub izmedju ostalih sličnih , je jako interesantan , al ako ništa onda bar preskakati i ne gledati videe koji se sami nude na prvim stranicama i pogotovo koji imaju dodane dječije grafike i crteže na početnoj intro slici , kao na ovom videu što su još docrtali tablete i strelice :haha: . To je baš za preskakanje . Život je kratak

Nisamni gledao,kazem uopsteno. Ako je sistem za hladjenje mastan , mora postojati razlog za to. Koji god da je motor se mora rastavljati i onda se dijelovi dabome peru. Postoje rijetki izuzeci doduse

Zadnji put kad sam se raspitivao za audi A4 limuzinu bilo je 8000din i njihov materijal...

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Kada muka natera da radiš ono što ne znaš.... 4 različita servisa tj majstora od kojih je jedan zvanični servis, su mi "popravljali" klimu i nisu je popravili a na kraju ću je izgleda sam rešiti.
Rešo Laguna 2.

I kod mene je bila ista situacija na istom vozilu,naravno sAm sam je rešio :)
Morao sam je posle intervencije uključiti pomoću dijagnostike.

Pomoću dijagnostike? O majku joj j...m. Jel treba neka posebna dijagnostika za klimu, ili ne? I još ako znaš kako se aktivira pomoću dijagnostike bio bih ti veooooma zahvalan!
Meni je proradila klima nakon popravke, ali ubrzo je opet počela po starom. Preko 2300 obrtaja da ugasi a ispod 1800 da upali klimu. Mislim da mi je sad spalila upravljačku jedinicu, eventualno je možda krepo baj pas ventil na kompresoru. Sve u svemu, opet na početku. Ako ne rešim, pokušaću pronaći majstor Uroša iz Rumenke koji zna da reši sve njene fiflike. Tako bar tvrde na reno forumu.

Nazad
Vrh