AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Kazu da kod opela zato racunar crkava jer je blizu izduvne grane, tope se lemovi.
Definitivno ima logike, burazer dok je vozio astru bilo sve ok, (ima laku nogu na gasu) ja kad sam je dohvatio ubio je za sedam dana, racunar i klapna gasa kaput.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Na Fiat stilu 1.6 benzin motorni računar se nalazi na bloku motora i crkava računar zbog toplote. Uspešno se premešta na kutiju od akumulatora jer dužina kablova to omogućava.

Bas mi majstor jedan objasnjavao to i isto tako resava problem kao sto ti kazes, na stilu.
Ja sam imao prob da nadjem polovan racunar za auto star 22god, jednostavno je redak a to im odlazi.
Kad sam nasao, platio sam ga 200e, verujem da ne kosta toliko za mnogo mladji auto.

Зависи за који и да ли се може отворити да би се репарирао. За поједине моделе већ је проблем механизам и мотор који покреће лептир гаса и синхонизовање истих. Заливено у смолу, нема отварања.

Da li je neko menjao bateriju u senzoru pritiska guma? Konkretno skoda oktavia 2017? Mada mislim da je manje vise isto na svim autima koja imaju taj tip senzora.

Зависи за који и да ли се може отворити да би се репарирао. За поједине моделе већ је проблем механизам и мотор који покреће лептир гаса и синхонизовање истих. Заливено у смолу, нема отварања.
Klasika, astra 1.8, ali nema ih mnogo.
Reparira se ali moj vec bio zamenski pa kod njih nema reparacije, tako elektronicar rece, samo u kantu.
Klapna gasa nije predvidjena da se otvara ali se moze otvoriti, ceo mehanizam zdrobljen unutra, (plasticni zupcanici, ne secam se da li ima jos koje-cega) kazu hoce kad pobrljavi komp, on upravlja motorom klapne-leptira, pogresne informacije i kajgana unutra.

2012-те године то се десило на 4 године старој астри Н. Што би се рекло нов аутомобил. Пре тога дешавало се да додаје сам гас и то у црвено. Жестока цена поправке била.

I koji je motor po vama za preporuku? Onaj koji prelazi 10-15 000 godisnje svaki auto dobar a ovi sto predju 50+ ti se kvare

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

I koji je motor po vama za preporuku? Onaj koji prelazi 10-15 000 godisnje svaki auto dobar a ovi sto predju 50+ ti se kvare

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Tdi 66kw
Pasat b5 golf 4 i ostali seati i skode
Bukvalno golf 2 td bez sajle gasa
Filter ulja od 539
Ni senzora ni davaca ni cuda ni elektro dizni ni pumpe u rezervoaru
Traktorcina ima i VISCO ventilator moze se spojit da uvek vrti kao traktor

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Tdi bilo koji, nema greske.

Мајстор са посла оде да региструје аутомобил. Прође технички али мора да вади нову саобраћајну, каже стручњак на техничком не види се један број. Е сад у чему је фора, аутомобил, да не кажем фиат, купљен нов пре 23 године и све ове године био у општини. Чак ишао годинама на исти технички. Како се загубио од једном број... Колико чујем није једини случај, биће још избијања пара из џепова како изгледа... Само се ето потрефило код човека који је власник свих ових година и регистровао без проблема .

Narode, iznenada mi se pojavi jedan problemcic bas sad pred registraciju.
U pitanju je Alfa 147. Odjednom ne rade oba prednja podizaca stakala i ne pokazuje spoljnu temperaturu. Prekidaci su ispravni jer sa istim prekidacima na vozacevim vratima mogu da upravljam zadnjim podizacima i to normalno radi.
Posto je sve to odjednom otkazalo posumnjao sam na neki osigurac i sve ih redom pregledao i svi su dobri. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude?

Narode, iznenada mi se pojavi jedan problemcic bas sad pred registraciju.
U pitanju je Alfa 147. Odjednom ne rade oba prednja podizaca stakala i ne pokazuje spoljnu temperaturu. Prekidaci su ispravni jer sa istim prekidacima na vozacevim vratima mogu da upravljam zadnjim podizacima i to normalno radi.
Posto je sve to odjednom otkazalo posumnjao sam na neki osigurac i sve ih redom pregledao i svi su dobri. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude?
Kod mene na fiatu su bili problem kablovi ispucali na snopu ka vratima

I ja imao problem isti kao kolega, kod mene je otkazivalo jedno po jedno, tako su zice pucale...

Nazad
Vrh