AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Evo sad ga sin ima u fokusu ,ja vozio sieru 1.6 benz. sad fokus 1.9 tddi ,nikakve zamerke. Redovno održavanje i sipaj i vozi.

Kad vec pominjete motore. Koja je fora sa motorima 1.8 benzincima kod VW grupe? Gledam isti auto sa tim motorom dosta jeftiniji nego sa nekim dizelom. Recimo oko 2010-to godiste

Ако је 1.8 турбо, убрзано хабање мотора. Са друге стране иде веома добро. Има један таксиста у аудију хвали га иако га је већ мислим два пута отварао.

Takav sa 70.000km stoji vec vise od 10 god u garazi, al nece da ga prodaju. Jos automatik. Unutra mirise jos kao iz fabrike.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Ima moj drug u a4 quattro, ide dosta dobro za 150ks.
Motor kao sunce, gram ulja ne trosi a on nemaran, ko zna koliko predje od servisa do servisa.
Znam da nista pipano oko motora nije a presao je mozda blizu 100.000km

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ima moj drug u a4 quattro, ide dosta dobro za 150ks.
Motor kao sunce, gram ulja ne trosi a on nemaran, ko zna koliko predje od servisa do servisa.
Znam da nista pipano oko motora nije a presao je mozda blizu 100.000km

Ima onaj stari A 4 koji je preso samo 100 000 ili te ja nisam dobro razumeo?

Presao blizu 400.000 a kod njega 100.000...
2001 god

1.8 i 2.0 turbo ,vw,audi ,bi mogli da se nazovu friteza . Prze ulje. Bez veze motori , trose a idu slabije od tdi . Ulje em trose , em ga sprze ,pa nema rjesenja nego mijenjati i ulje i filter na 5000km. Kad ga ugasis pucketa ko vrela ringla

Kakve su to kante od motora mi imali Reno Lagunu sa 1,6 benzin-plin 2001god prešli oko 120.000km kod nas nikakvih problema nije bilo samo redovno održavanje bombine nismo menjali ni jednu jer čim smo kupili majstor preporučio da poklopac motora skinemo da imaju bolje hlađenje.

Kazu da kod opela zato racunar crkava jer je blizu izduvne grane, tope se lemovi.
Definitivno ima logike, burazer dok je vozio astru bilo sve ok, (ima laku nogu na gasu) ja kad sam je dohvatio ubio je za sedam dana, racunar i klapna gasa kaput.

Imao sam astru g 1.6 4 ventila i za 7god samo zadnje opruge menjao i redovan servis

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nazad
Vrh