AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Imao sam C4, maštao o C5 koji nikada nije stigao na red i sada čvrsto rešio da kupim C6.

@putin
Kolega ja tragam za A4, ako ti nije problem u PP par slika i cenu da mi posaljes.
Jedino sto si ti iz RS zbog carine...

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

eh al su to muke pri odabiru ja imam ww boru vec 13 god se druzimo i polako joj doslo vreme za zamenu al sto vise gledam manje vidim nisam hteo da odustanem od ww al majstor me savetuje da bolji je izbor mondeo nego pasat i sad me bacio u velike muke nikad se nisam druzio sa tom markom tako da neznam uglavnom samo limuzina nikako karavan,,,,gledam po oglasima sve ispod 200 hiljada kilometraza kod nas a napolje nema ispod 250...hiljada a oprema mnogo bolja....jel zna neko orjentaciono koliko izlazi ta carina i dazbine

Na sta posebno obratiti paznju prilikom kupovine Octavie 1.9 2002. 4x4 ? Kako proveriti da li je pogon ispravan ? Sta jos gledati ?

Потребно је оптерећење да би се чуо било какав квар на трапу и неки недостатак. Овако у лаганој вожњи тешко па и никако приметити неки недостатак.

4x4 samo zalepi za sediste, motor se zagusi pri kretanju zbog nemogucnosti proklizavanja na tvrdoj podlozi.
Jasan znak da je sve ok.
1.9tdi 105ks odlican motor ali po meni dosta slab za taj auto.
Ja bih izbegao DSG.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nije slab. Imam 74kw u G IV 4 MOTION i to karavan i ide dosta dobro, neki kazu cak iznenadjujuce dobro u odnosu na snagu. Autoput pod opterecenjem na najvecim i najduzim usponima sestom brzinom drzi gas. Cesto sam i u pretovaru na manjim daljinama (50-60km) i brdski krivudavi putevi, opet vuce sasvim dobro, ne osetim nikad da se gusi ili da usporavam saobracaj.
DSG to godiste uopste i nema.

Bio sam malopre da gledam auto . Nisam ni stigao do probne voznje 😂 . Cim sam na oba praga video rupe da moze decija pesnica da stane zgrozio sam se . Upalio sam ga samo reda radi i motor stvarno lepo radi , ali dzabe .

То су наравно заборавили да спомену. Ове недеље сам ~300 километара прешао по војводини гледајући све и свашта. Све то захтева барем 700-800 € улагање.

Nazad
Vrh