Kakva su iskustva sa automobilima uveženim iz Belgije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Лоша,генерално ако хоћеш квалитет онда само Швајцерска или лично у Немачку или Аустрију. Белгија,Француска посебно Холандије су за избегавање од препродаваца максимално.Kakva su iskustva sa automobilima uveženim iz Belgije?
Ma dajJesam, manje više uspešno s obzirom da sam se upustio u popravku bez ikakvog iskustva i alata. Realno, ta glava nije bila problem za remont jer nije bila izdr.ana, raštelovana tj radila je besprekorno dok se auto nije slupao. Od stajanja su gumice propale pa sam pokušao osposobiti glavu čisto da se motor s vremena na vreme može upaliti. Kupio sam na sajmu u NS-u neke gumice ali nisu sastavile satićak vremena i opet je procurelo gorivo na sve strane. Tačnije dole na vazdušni filter. A i koliko se sećam prepunjavao je motor gorivom....
Inače, pre nego što sam bilo šta izvadio iz glave, obeležavao sam gde je šta bilo, na kom odstojanju, brojao sam koliko krugova sam odvrtao navoj da bi rastavio centralni ventil... ne sećam se sad baš svakog detalja ipak je to bilo negde 2003-2005 ali znam da sam na sve pazio jer sam hteo da operacija uspe.
Kasnije sam se susretao sa još 2 audia sa K glavama ali su oni išli na plin pa im nije bio bitan benzin. Dok nije došlo ovo da moraju na tehničkom raditi na oba goriva. Jedan je odustao od popravke auta a drugom smo menjali glavu motora jer je toliko produvao da je ledio isparivač nakon 2-3 km vožnje. Onda smo spojili ugodno i korisno pa se ubacila glava i usisna grana i karburator od stojadina. Auto se preporodio i vožen je jedno dve godine tako. Nažalost sad je i taj parkiran zbog nerealne procene vrednosti (ostavinska rasprava). Tako da prijatelju, svašta smo budžili i krpili u radionici dok smo se s tim bavili. A da mi je onda bio net i dostupnost informacija kao i alata kao što je sad.... eeee....
K glava ili ti K jetronic ti je prvi pokušaj da se izbaci karbutaor i krene ka direktnom ubrizgavanju.Ако може за нас са јефтинијим улазницама да се каже шта је К глава?
Uglavnom je sve to bila kilava rabota Davnih dana drugar vozio XR3i ta K glava je dušu jela,čak nam je jedan elektroničar pravio i lambda kontroler da bi se koliko toliko ubola smeša, a smešu da našteluješ u optimum je nemoguća misija pa je na kraju klip izgoreoNeki mehaničar koji je to navodno uspešno radio, tvrdio je da treba 40 litara benzina i dan-dva da se šteluje.
Šta on tu radi, nisam hteo ni da se uključujem..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Koje je to godiste, sta ti je u uzem izboru?Tražiću auto koji je vozila baba nedeljom do pijace ili deda sa kraćom desnom nogom. Ne tražim mlad auto, nisam solventan za takvu kupovinu, tražim mlađi 5-6 godina od sadašnjeg i to je to.
Tražio sam audi 4 b8 pre par meseci. Austrija, Nemačka, Švajcarska, Danska, Norveška, Slovenija sve je rđavo. Holandija i Italija su bili bez rđe. Na kraju sam uzeo iz Holandije.Mehanika ko mehanika mi nije primarna, to se sve sredi.Limarija mi je trn u oku pa se raspitujem redom.