MONTOYA
Član
Pa opel, prvo je bila slabija verzija od 85 konja pa je posle unapređen na 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedina prednost u odnosu na originalni jaci (turbo) motor je ta sto ostaje stari blok sa brojem, pa nema peripetija oko legalnosti motora.Pa ako se menjaju i klipovi,i glava,to nije to.
Slab akumulator je jedan od češćih uzroka ovo problema.Pocelo je sa vremena na vreme da mi se uključuje lampica od serva, nekad radi bez problema a nekad je volan težak (ne radi servo). Bio kod majstora i pobrisao je neke greške koje su se pojavljivale i rekao ako se opet desi da dodjem da ga nakaci na dijagnostiku. I tako je tu pisalo c10-05 ili kako već jer nisam gledao, tako mi je rekao. A to je senzor ugla volana. Nema polovan a nov je 120-150€. Iskreno, plašim se da vozim ovako jer nikad ne znam kad ce izdati, da ne bude da hoću da skrenem a on produži pravo. Reč je o puntu 1.2, 8v, 2010. god.
20W60 Long Life и мотор на Скали 55 која је прешла 37380 километара. Шта ће да буде мотору после 6500 - 10000 пређених километара кад буде замењено уље. Мотор пре овог уља није трошио ни грам уља.
Mislim da Momo kaze da si preplatio 100 evra, nesto to puno Maticu, zar toliko izadje za JTD. Jel' tolika cijena ma gdje se nalazio taj motor, ili je nesto posebno za Lanciu?Momo misliš da sam trebao dati 100+ eura više i uzeti Sachs?