AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Samo neka se zadje sada za jedno mesec dana na izlaze iz sela u atar pa neka se kontrolisu trulavi kombiji sa rajberima na zadnjim vratima, najlonom umesto stakala. O sijalicama da ne pricam.
Ovalnost diskova bese problem??
Akcija moze da traje cak i do kraja zime kada "braća" krenu da seckaju bagrenje po ataru i da tovare u vozila ciji se vlasnici ne znaju ni ko su jer su trenutni vozaci deseta ruka. Gde je crvena traka za transport van gabarita?
Ko tu koga jebe vise? Kakav je to zakon i ko su tu budale?
Meni zavuce pajser i cima kugle u nadi ne da nadje lufta nego da odvali. Gorepomenutim nece jer "nemam brate dumres ti" pa ni ne registruju na sebe da ne izgube socijalu. Dobiju kupatila, krovove, gradjevinski materijal. Zemljiste bez naknade i gratis vodu i struju. Deca dobiju po automatizmu gratis knjige a za prijemni u startu dobijaju 50bodova. Pa u bunar covek da baca, napunio bi ga nekad. Ne znam kako neko ne podvuce crtu pa sabere sve sto je dato i opet tamo neko ugrozen. To niko ne kontrolise i te pomenute zaboli bas uvo za tehnicki i za kocnice i za signalizaciju i izduvne gasove

Koliko puta ja pricam kako se ciganima daje sakom i kapom,sve ih vise ima po selima,kote se kao pacovi,retko ko od njih uopste negde radi,sve mladi i jaki,daje im se kao jer su ugrozeni haha,pa bole me kur... da sve jedan pocrka od njih,resili bi se najgore rase naroda sto postoji,nije ih hitler tamanio kao pacove za dzabe,bio je pametniji od nas po tom pitanju to je sigurno.Zna se za koga oni glasaju i zato im se i obezbedjuje toliko,ako vam smesno sto se gomila nasih sa socijale prodaju za sendvic ili dva,ovi cigani su jos gori.Nzm samo dokle ce tako,niko da se pobuni....

Roma-population-in-Europe-in-total-population-Source-Council-of-Europe-2012.png
A sto se oni zovu Romi ustvari?

Ljudi su dosta nesavesni.Koliko sam samo puta overavao tuđ p.p aparat kada uzmem neko teretno vozilo na poslugu od nekoga.Treba da idem na put a faktički sam neispravan, doduše vozio sam skoro 6 meseci sa isteklom vozačkom dozvolom, ne bih ni znao da me nisu zaustavili tokom rutinske kontrole, ispada da i sam nisam savestan. 😂 A baš sam išao po svom Bogu u tom periodu, još sve spremim da me ne drnda policija a ono vozač neispravan. 😂

Kako rješavate problem sa kriminalcima koji drže onu lizalicu na kojoj piše stop, policija?
Zaustave me i pregledaju sve čega se sjete a onda mi kažu razlog zaustavljanja. Tvrde da nisam propustio pješaka koji je zakoračio na pješački prelaz.
Kako dokazati da to nije tačno?
Da ugradim kameru?
Na kraju mi predlažu da napišu kaznu za pojas.
Znam da moraju nešto upisati da su radili ali braćo to je kriminal.

Neznam dali je zakonom dozvoljena pa da se ne uvalim u još veće probleme.
Ako je dozvoljena mora li biti na vidljivom mjestu?

Да би камера била прихваћена треба да има свашта нешто и на крају судија треба да прихвати снимак као валидан доказ. На то имају право. Али нису скупе и дефинитивно их треба имати. Ако ништа друго онда барем можете рећи да неко не говори истину.

Samo prihvaćanje ili neprihvaćanje snimka je razumljivo ali mene više interesuje dali je dozvoljeno naknadno instalirati kameru u vozilo i na koje mjesto?
Dali mora biti vidljiva?

Klima lose hladi a ne iskljucuje se u radu, jel moze biti nesto drugo sem senzora klime u kabini?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Klima lose hladi a ne iskljucuje se u radu, jel moze biti nesto drugo sem senzora klime u kabini?

Provjeri plin. Velika vjerojatnost je da negdje pušta. Dopunjavanje plina bez otklanjanja uzroka je neisplativo, osim ako se auto prodaje to isto ljeto. Punjenje uskoro će trebati ponovno, a iza toga sve brže. Najbolje se raspitati za dobrog majstora.

Ovaj momak nije majstor za automobile samo radi punjenje.
Kaze nema logike da se ne gasi ako fali freon...
Onda cu insistirati da dopunimo pa ce da vidimo efekat.
Nije skupo punjenje 1500-2000 din.
Radi i proveru ako pusta negde tako da ako je do freona lako cemo resiti.

Kompresor će se ugasiti kada se dostigne zadata temperatura a ako nema freon zadata temperatura se neće dostići jer nema šta da ohladi vazduh.

Nazad
Vrh