Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Redje menjaju ulje i stavljaju delove iz najniže klase ovi što kupe BMW, a ne mogu pošteno ni Juga da održavaju Pa su tu razne kombinacije i eksperimenti.Vecina u Srbiji ni ne menja ulje na tim jeftinim automobilima + ti sto te kilometraze doguraju ne voze malo km godisnje i kratke relacije-pali\gasi sto spada u teske uslove.To je kao ona prica bembara losa jede delove,nije kriv auto nego prethodni vlasnik sto nije odrzavao auto pa kod 2 vlasnika doslo sve to na naplatu.
Ne živim ja na Jupiteru, svestan sam gde i kako živimo. Takođe mi je poznato da je svakom potreban auto i da održavaju auto koliko mogu ali postoi i ogroman broj bezobraznih koi namerno pokušavaju da prevare kontrolore na razne načine. A ne mali broj puta sam i ja i kolege skidali sa svojih auta naslone za glavu, davali svoju prvu pomoć, menjao sijalice na licu mesta iako se to nesme itd.Kolega @pidikanac mislim da gresis i da ljudi ne pokusavaju da prave debile vas kontrolore, nego pokusavaju da provuku svoj krs jos jednu registraciju jer nemaju svi sredstva u datom momentu da bace taj postojeci krs i kupe bolji.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока