AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Kakvi su mali dizeli 1.4hdi citroen c3 i ford fusion 1.4 cdti godista su tu negde oko 2003-2006?

c3 valjda nema plivajuci i dpf.

Момо, може ли се наћи (нов) кућиште катализатора за пежо 206 1.1 бензин? Онај део који иде од издувне гране.

Од катализатора па кривина под 90° па иде друга сонда. Та комплетна цев. Катализатор се може извући из кућишта. Овде не могу да нађем.

Да, такав као на првој слици. Заменски има и овде али као да је рађен од неког дебелог лима не одаје утисак квалитета. Овај је пропао код качења на цев ауспуха и код друге сонде. Варен, крпљен али не држи дуго.

Kakvi su mali dizeli 1.4hdi citroen c3 i ford fusion 1.4 cdti godista su tu negde oko 2003-2006?

c3 valjda nema plivajuci i dpf.
Nemaju plivajuci jer su to motori od 50-60kw a nemaju ni dpf jer cini mi se tu negde od 2009 je postao obavezan. Mislim da je fusion tezak za taj motor kao sto je i pug 307 tezak za taj motor. C3 ili fiesta ford mu je kapa.
O otvorenom putu mozes samo da sanjas

Kakva su vam iskustva sa gumama za sve sezone?
Do sad sam svake godine menjao,letnje /zimske.
Letnje su mi za menjanje,a zimske na 7 mm.
Da li da uzmem nove letnje ili gume za sve sezone i ne razmišljam o menjanju.

Mnogi tako razmisljaju od kako su popustile zime, mada gume za sve sezone ima koje su vise za sneg i koje su vise za leto.

Tako sam bar negde procitao. Nikada nisi siguran kakva ce zima biti.

Купио сам за југа тигар а/т, за све временске услове, ове зиме ставио сам их назад и за оно мало снега и леда што је било добро се показале. Напред да не ризикујем сава ескимо с-3.

Kakva su vam iskustva sa gumama za sve sezone?
Do sad sam svake godine menjao,letnje /zimske.
Letnje su mi za menjanje,a zimske na 7 mm.
Da li da uzmem nove letnje ili gume za sve sezone i ne razmišljam o menjanju.
Zavisi od kilometraže zimi u terena. Iako imam 4 rezervne felge, već dosta godina cijelu godinu vozim na zimskim. Nekako sam si utuvio u glavu da mij e zimi važnija dobra prionljivost nego ljeti, a to što se brže potroše me ne brine. Ionako ih ne uspijem potrošiti za niti za 8 godina. Prije izgube svojstva nego se smanje utori ispod 5 mm.

Ako nemaš rezervne felge i voziš godišnje manje od 10 k km, možeš probati moju opciju. Cjelogodišnje su ok za urbana područja s redovitim čišćenjem snijega.

Nazad
Vrh