Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemaju plivajuci jer su to motori od 50-60kw a nemaju ni dpf jer cini mi se tu negde od 2009 je postao obavezan. Mislim da je fusion tezak za taj motor kao sto je i pug 307 tezak za taj motor. C3 ili fiesta ford mu je kapa.Kakvi su mali dizeli 1.4hdi citroen c3 i ford fusion 1.4 cdti godista su tu negde oko 2003-2006?
c3 valjda nema plivajuci i dpf.
Nije za mene za drugara je.Nemaju plivajuci jer su to motori od 50-60kw a nemaju ni dpf jer cini mi se tu negde od 2009 je postao obavezan. Mislim da je fusion tezak za taj motor kao sto je i pug 307 tezak za taj motor. C3 ili fiesta ford mu je kapa.
O otvorenom putu mozes samo da sanjas
Ispravio sam gresku , 1.4Moja sestra ima c3 1.4dizel , to ide ko ludo
Ne svidja mu se Clio , a svidja mu se C3 koji 99 % voze zene ? I to jos dizel za nesto vise od 1000 evra star 20 god.Nije za mene za drugara je.
Zavisi od kilometraže zimi u terena. Iako imam 4 rezervne felge, već dosta godina cijelu godinu vozim na zimskim. Nekako sam si utuvio u glavu da mij e zimi važnija dobra prionljivost nego ljeti, a to što se brže potroše me ne brine. Ionako ih ne uspijem potrošiti za niti za 8 godina. Prije izgube svojstva nego se smanje utori ispod 5 mm.Kakva su vam iskustva sa gumama za sve sezone?
Do sad sam svake godine menjao,letnje /zimske.
Letnje su mi za menjanje,a zimske na 7 mm.
Da li da uzmem nove letnje ili gume za sve sezone i ne razmišljam o menjanju.