AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Imam poznanika koji je dobro razrađen posao pokušao predati direktoru, a on se povući da uživa..
Dovodio je trojicu, sve bolje od boljih preporuka, radili kao u jakim firmama..
Iza svakog sve gore i gore.
Ovaj poslednji samo još da zakatanči, rasterao ljude.
Poznanik se sada vratio i vodi svoju firmu. Ok je, ali dosta štete mu napravili 'karijerni' direktori.
Tako da, vodi račun, tuđa ruka svrab ne češe, koliko god da platiš..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

takav sistem kod mene ne prolazi,samo kroz posao moze doci do tog nivoa da odlucuje sam bez mene,u tom momentu je vec naucio sta i kako funkcionise. To da dodje neko sa strane i vodi a nije bio tu to ne pije vodu. Generalno bransa nije komplikovana,70 posto se vrte isti poslovi i 30 posto ulecu novi,ali se ide na to da ispune 100 posto redovni. Problem su vremenski uslovi i moras da se prilagodjavas i tu moras imati nekog fleksibilnog i sposobnog da se organizuje i ekipu ili vise ekipa takodje. Al da ne pravimo offtopic vise.
Uglavnom moja iskustva sa reparacijom su losa,i mislim bolje da je kupiti nove dizne.

Mercedes je imao svoje srednje skole i Njemackoj i SADu . Njihovi skauti su isli po osnovnim skolama 8 razred i lobirali zaintresovane klince za njihove skole , stipendije i ugovore , i to za usko specijalizovana zanimanja uglavnom za pogone montaze auta . Npr majstori u dizajnu i montazi enterijera , pregled zavrsni karoserije , test auta itd. Inzenjeri , projektanti, dizajneri ,itd njima tolko i ne trebaju. To kupuju od drugih firmi npr ovjes,kocnice, ubrizgavanje ,klima , mjenjac.itd

To najčešće i biva.Trgovci se bave svim i svačim, još kada naiđe neko ko se ne razume, savršenstvo bez mane.

Mislio sam koja je razlika između sportskog i običnog vešanja. Da li je održavanje takvog vešanja specifično i skuplje od običnog?

Mislio sam koja je razlika između sportskog i običnog vešanja. Da li je održavanje takvog vešanja specifično i skuplje od običnog?
Скупље је наравно,за ауди осјетно скупље. За ауди новији од 2015 увек мораш имати 3-4000е у џепу за поправке за недај Боже.

I prijatelja koji ima slep sluzbu
Mala sala ali generalno sva novija vozila samo tako mogu da se prebace.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Тачно тако,више нема поправити на лицу места. Ако стане стало је а после куку леле. Фар за ауди а5 са сијалицом кошта 1400е у овлаштеном сервису. 1000е у неовлаштеном а ад блу пумпа 1800е.

Kakve su cene odrzavanja Mercedesa i Audija oko 2010 godista, a4 i c klasa? Prijatelj mi prica da je skoro vecina stvari samo par desetina evra skuplje u odnosu na VW, pa ako je tako mozda bih uzeo jedan od ova dva, mada mi na prvu loptu ovo sumnjiva tvrdnja...

Odavno sam to konstatovao, zato sam trenutno na vozilima iz 2006-2010, koja ipak mogu podnošljivije da se održavaju.
И ја гледам да се вртим што се радних возила тиче ту око 2010 до 2015,новије су закомпликовали превише,и изузетно ме нервира тренд да у радна возила убацују 1.6 моторе. А најновије ауто ми је 3 год старо и надам се да неће остати код мене до почетка већих проблема.

Nizi i malo tvrdji.Ako nije vazdusni ovjes ili elektronska regulacija razlikuju se samo amortizeri i opruge .
Kod kocnica isto moze biti razlike. Veci diskovi i plocice . Sve se vidi iz PR kodova.

Nazad
Vrh