Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo je slabasan taj 1.4 motor za xsara picasso. Ok pezoici 106-206-306 i obicna xsara. Ali picasso sa motorom od oko 75ks slabo. Jesam vozio i vukao tereta sa tim motorom u pezou ali slabo je to pogotovu u danasnjoj situaciji.1.4 benzin pezo, citroen maksimalno jednostavni i povoljni za odrzavanje auti .
Naravno da nije niko prepravljao da auto radi na plin a napravljen za benzin.
A taj motor kakvo mucenje tek moze da izgura. Starac ima u fiesti. Taj ulja novog nije video po par godina. Ne vozi ga nikad dovoljno ni da temperaturu nabije. Supruga ga jednom vozila do Subotice. Na pola puta joj se upalila neka zvucna izolacija. Otvorila haubu i polila vodom . Servo pumpa crkla, letva volana otisla, amortizeri kaput ali motor ne staje. Ima jako karakteristican zvuk.Za pikaso ako ide prikolica ili teret jeste slabo . Inace nije . Al jednostavnost motora i mjenjaca maks.
Sestra mi ima c3 1.4 ali hdi , isto vozi 7,8 godina ,presla dosta , samo preventivno kvacilo zamijenila,bilo malo tvrdo , kostalo 70,80e Luk.
Kako mislis kvacilo 7000? Lamela, korpa i druk lager?Ja sam nedavno ćerki zamenio kvačilo na fiat idei, deo koštao 7000, ali zamena u ovlašćenom 13000.., i čekalo se 10 dana.
Lamela bila kao nova, ali bilo tvrdo i odvajalo na dnu..