Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve ga nafali,jos samo da mogu da se turim u njega Jbg,tesan mi.Da se uključim i ja u konverzaciju! (sad svi već rogove dobili, šta će žensko o kolima da priča )
Ja ima malog Daewoo Matiza, 0.8, benzinac. Malo troši, nema kvarova, uparkiram ga gde hoću, veliki servis sa sve rukama 10 000 din, registracija 13 000. Dosta je visok, može i preko rupa. Jedina mana je što nije baš startan, ali teram i do 120km/h, na autoputu testiran - 160 km/h
Sve ga nafali,jos samo da mogu da se turim u njega Jbg,tesan mi.
Koja mu je temperatura kad je zagrejan, moze da budd da termostat ostaje otvoren i ne moze da zagreje vodu, a akp ima temp koja treba biti na 90c onda je radijator ...Sta bi mogao biti problem na Audi A3 2001god da klima slabo greje? Proveravao sam filter klime,nije prljav.
Sta bi mogao biti problem na Audi A3 2001god da klima slabo greje? Proveravao sam filter klime,nije prljav.
Zavisi koji svaba,opel ni blizu nije toliko papren,ko te nagovori da pazaris Forda ,zna se da je ford papren za odrzavanje...Mali rezime za Fokusa 1.8TDDI :
Letos je uradjen mali servis bez filtera goriva i kostalo je oko 7-8 000 din,posle ode alternator i popravka 50e, pred jesen promenjen filter goriva i alnaseru promenjene cetkice(stvarno bolje vergla) i to zadovoljstvo je kostalo 3200din, e sad je dosao na red veliki servis sa sve lamelom,korpom i druk lezajem bez zamajca. Svi delovi su u kvalitetu i sa rukama je doslo 55 000din, sam komplet kvacila 200e skoro pa OK cena, ali obican spaner je kostao 100e, pumpa za vodu 40e ...
Tako da uopste nije svabo jeftin za odrzavanje, Peugeot 2.0 HDI 90ks je dooosta jeftiniji za odrzavanje od svabe.
Astra G 2.0 dti nema velikog servisa, tj svi opelovi motori koji nemaju zubčasti kaišFrancuzi su sad generalno jeftiniji od svaba.
Nije Ford simbol skupog odrzavanja, mada ima ujak Opela Astru G ni on se ne raduje kad mu dodje servis na red.