AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Evo ljudi da napisem par recenica o onoj famoznoj bravi sto mi ostala zakljucana.
Juce sam je rasturio i sve je ono jako dobro i kvalitetno odradjeno. Prosto mi neverovatno da ono moze da bude neispravno. Lepo je zadihtovano tako da je nemoguce da udje vlaga ili prasina. Mikro prkidac kad pritisnem lepo se cuje da klikne. Opet sam je sastavio i prikljucio na onaj kabal u kolima i radi normalno. Otkljucavao i zakljucavao jedno 10-ak puta i svaki put je se onaj mehanizam pomerio bez greske, naravno to na prazno.

Koliko sam utvrdio ne prekida jer je to ispitano pre nego sto sam skinuo bravu. Struja je dolazila do brave, ali brava nije htela da otkljuca. Posle skidanja sam opet proveravao i opet nije htela.

Jel zna neko sta su to te nalepnice?
ed6b78c26e4237301529c7883fb52b95.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ако су изнутра контролне табле или средње конзоле на њима се налази кад је тачно склопњен аутомобил у које време, која смена опрема и боја као и остали подаци. Негде су шифре а код француза све лепо пише. Кад нашминкају ауто обично на плацу ово забораве.

Ako imas knjigu teh. upustva od tog auta, unutra su ti objasnjeni svi ti brojevi tj sifre na sta se koja odnosi. Svapska ti nece puno pomoci, osim ako ne znas deutsch.

Tako su jedni poznanici kupili kombajn sa menijem na Mađarskom jeziku.Doveli Mađaricu da im prebaci na naški ali je nastao problem jer nije znala šta je biter. 😂😂😂

To su kodovi opreme , ugradjenih dijelova i to . Recimo kod vw je cesto nemoguce odrediti verziju kocnica npr disk plocica , diskova, ... npr poluosovine , zgloba itd bez tih kodova . Dzaba br sasije . Da sad ne objasnjavam zasto je to tako .Ako treba mogu

Poslednja izmena:
Moooozda da neki evro od akciza usmere na puteve, umesto sto od 1.5 milijardi prihoda 1.4 ide u budzet na druge svrhe, a samo oko 100 miliona na puteve ? MOZDA bi to pomoglo umesto da samo gledaju da sto vise iscede za putarine.
Trebalo bi da se potpuno ukinu putarine od Subotice do Nisa jer je taj autoput odavno otplacen

Почели су да броје осовине и све ми изгледа да ће почети и тракторима који вуку приколице да наплаћују. Ал ће бити занимљиво барем овде по војводини кад крену атарским путевима да праве пречице.

Почели су да броје осовине и све ми изгледа да ће почети и тракторима који вуку приколице да наплаћују. Ал ће бити занимљиво барем овде по војводини кад крену атарским путевима да праве пречице.
Bar ce putevi da se utabaju i rasire kako treba😉

Nazad
Vrh