Sapatnik
Član
То је реална потрошња.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda kod pasata uvek laže, na tojoti mi je precizan u mililitar na seniku laže za 0,1 litar.Bord uvek laže, to je poznato.
Recimo cesto imam kratke voznje da ne stigne da se zagreje, a i karavan je i jos 4x4 i eto ti 7-8l.Aco i ja se cudim iskreno..
Sa 1.9 toliku potrosnju nikad nisam imao, ajde mozda 7 sa prikolicom ali 8...
2.0tdi kad ga gazim skoro da ne predje 7l a svi znamo da je 2.0 dosta alaviji u odnosu na 1.9.
Sta li mu ti radis
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
MhmZnači koštala popravka prilično..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Samo je stavio tu polovnu diznu?Ništa ispitivanje i kodiranje?Auto je dobro vukao sve do skidanja dizni i tada je jedna dizna zamenjena polovnom-neispitanom i od tada slabo vuce. Nista nije demontirano osim poklopca zastitnog, cevi preliva, kablova dizni i samih dizni. Ujutru ce ici na dijagnostiku u servis posto sam u teskoj guzvi sa vremeno a vrlo verovatno cu tu dokupljenu diznu skinuti i odneti bosisti jer sve je bilo ok sve dok ta neproverena dizna nije ugradjena