SeljakizGrada
Član
Dodatna bravica je child lock ne otključava ni na dugme kad je on aktivan,ostaju zaključana uvek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To mi deluje najlogicnije.Ceniš da je to razlog?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Kako ih onda otkljucati?Dodatna bravica je child lock ne otključava ni na dugme kad je on aktivan,ostaju zaključana uvek.
Na ključu,ne može na dugmetu iz kabine na to mislimKako ih onda otkljucati?
Kada je aktiviran child lock, može da se otvori spolja. Samo je blokirano otvaranje iznutra iz razumljivih razloga.Na ključu,ne može na dugmetu iz kabine na to mislim
koj auto imas ?Nije na svim kolima isto
Slican princip kao kad se otvori prozor skines konektor sa vozacevih vrata i das mu struju direktno na pinove koi vode ka tim vratima sto nece na kljuc tako se zaobilazi kontrolna jedinica stim da je elektronika okKako ih onda otkljucati?
Pezo 307 karavankoj auto imas ?
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Javili se sami. Sve neki narkomani izgleda. Oce da mi lome stakla, da lome brave, reko to verovatno mogu i sam.Зови неког лопова. Озбиљно.
Pa koliko sam ja iscitao po forumima i gledao na you tube tu su dva cesta problema. Jedan problem je neki konfor modul i to bi znacilo da je kod brave sve ispravno, ali on ne salje signal. Drugi problem su ti mikro prekidaci sto bi znacilo da se signal salje, ali zbog tog prekidaca nije moguce otkljucavanje. Bar sam ja tako shvatio.Slican princip kao kad se otvori prozor skines konektor sa vozacevih vrata i das mu struju direktno na pinove koi vode ka tim vratima sto nece na kljuc tako se zaobilazi kontrolna jedinica stim da je elektronika ok
Ne moze iznutra da se otvori, jednostavno nece ni ova vrata sto su ispravna, jedino vozaceva i dovoljno je jedno potezanje rucice. Child lock nije ukljucen. Safe lock ne znam sta je, golf mi je 2004 godiste. Autolock nema, ili ne radi.Moralo bi da moze iznutra da se otvori, ali fora je da treba povuci rucicu dva puta. Prvi put se brava otkljucava, a drugi put se otvaraju vrata.
Ako ne moze to je neki mehanicki kvar brave ili aktivan mehanicki child lock (ali onda moze od spolja da se otvori). Safe lock je novija funkcionalnost i to verovatno nemas.
A autolock koji se aktivira kad se predje 16km/h je skroz druga funkcionalnost.
zato sam ti napisao da ides preko konektora da obidjes centralu a jos jedna mogucnost posto si skinuo tapacir uzmi unimer ili probnu lampu i vidi da li dolazi napon do brave kad mu das komandu preko kljuca na prvi nacin proveravas bravu a drugim centarlu a i jednim i drugim stanje instalacije koja takodje moze bas bas da pravi problemPa koliko sam ja iscitao po forumima i gledao na you tube tu su dva cesta problema. Jedan problem je neki konfor modul i to bi znacilo da je kod brave sve ispravno, ali on ne salje signal. Drugi problem su ti mikro prekidaci sto bi znacilo da se signal salje, ali zbog tog prekidaca nije moguce otkljucavanje. Bar sam ja tako shvatio.