Hunter99
Član
Mada bez obzira ko sta voli ili ne, pogledajte koja su najprodavanija vozila u Evropi poslednjih 10 god. Pa nemoguce da su i oni a i mi svi glupi pa kupuju/emo taj kako rece Sapatnik taj kvalitetni WV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma moze se ici i peske, busom, vozom, bajsom. Niko ne mora imati auto. Jasu ljudi i kamile i slonove, ali nije to tema. Ipak ako mora auto opet neki 0000 ili WV, jer su ostali zapeli u pokusaju.
Ako je redovno odrzavan, ta kilometraza nije nikakav bauk za taj motor. Ne znam da li je po pravilima foruma, ali ti predlazem da posetis Fiat - Lancia Club Serbia forum, ima nekoliko vlasnika Tipa sa bas tim motorom, ljudi su bas napisali koje su im zamerke, i sta im se svidja kod Tipa.Poštovani kolege molim vas za mišljenje oko kupovine Fiat Tipa 1.6 mjtd. Auto ima 330 000 km, 2016 godište,uvoz Italija. Kupljen je s unaprijed plačenim servisom u Firenzi,po ispisu iz ovlaštenog servisa nije imao većih kvarova. Sačuvan ko da ima 100 000 km. Nema dima na mjeraču, antifriz relativno čist,radi "glatko" Molio bih vas za savjet,unaprijed se zahvaljujem.
Upravo tako,poenta vozila je da covek predje od tacke A do tacke B sa sto manje kvrova i troskova. Ako moze sto udobnije.Људи, купујте и возите шта хоћете ја лично нисам у могућности да возим оно што хоћу већ оно што могу да одржавам без главобоље и питања колико то кошта.
Али имам брата аутомеханичара који лепо живи од Das Auto и лимаријских радова
A za golf ili pasat tog godišta je tabla garant 100 e na otpadu.Dobar drugar je vozio Mazdu 3 kupljena nova 2016.Strašan auto dok nije ispravio krivinu.Kasko zbog alkohola 0 bodova,probao da je sredi nekih 8000€ trebalo sa polovnim delovima.Tabla na otpadu 2500 €.
Hvala,čitao sam i na tom forumu,ali znaš kako forumi funkcioniraju,isto se može naći svašta,obično narod ne prizna kad se "zahebe"Ako je redovno odrzavan, ta kilometraza nije nikakav bauk za taj motor. Ne znam da li je po pravilima foruma, ali ti predlazem da posetis Fiat - Lancia Club Serbia forum, ima nekoliko vlasnika Tipa sa bas tim motorom, ljudi su bas napisali koje su im zamerke, i sta im se svidja kod Tipa.
Na stilu je valjda elektronika rešena od 2004. godine. Imao sam 1.6 benz plin 2002. godište i bio je kao novogodišnja jelka na instrument tabli.Uzeo pre neku godinu sinovima polovan Fiat Stilo 1,9 JTD 2002. godište sa ne proverenom kilometražom, puno elektronike i u srednje-lošem stanju. Motor strava, ide kao metak, za..balo vek ali zato farba sva izguljena , a elektrika grozna, stalno nešto pišti sijaju žute lampice, pola dugmića ne reaguje, pritisnem dugme za spuštanje prozora, ono se upali svetlo..... Ćutimo i jurimo.
Ponuda i potražnja,slupanu 7-cu za delove ćeš lakše da nadješ nego Mazdu 3 kod nas,tad pre 2 godine samo jedan otpad u Borči imao rasturenu Mazdu 3.A za golf ili pasat tog godišta je tabla garant 100 e na otpadu.