Hunter99
Član
Nije poenta u ceni i padanju vrednosti novog auta, nego u kvarovima. Svi servisi radjeni u Cacku u ovascenom servisu zbog garancije, na 50000km pocne da trosi ulje??? Upali se srecom zuta lampica. U servisu kazu radnik koji je radio servis i menjao ulje krao po 1lit pa zato fali... Nasuse 1.5l i naplatise??? Posle 2-3000 hiljade opet, opt u servis 120km e onda pocinje tuc muc, nasuse opet i naplatise opet. Auto je svo vreme u garanciji. Onda saznajem da i covek u Uzicu iste probleme ima na novoj koroli samo je 2.0 DID.@Hunter99
Mislim da je kolega miksan mislio na novije polovne japance, a ne nove za koje je tvoja kalkulacija potpuno tacna.
Slično je prošao i moj poznanik koji je kupio novu hondu accord 2,2 dizel oko 2012 za oko 28000€, i mislim da je pre oko tri godine dobijao manje od 4 hiljade. Auto, takođe, kao nov maksimalno održavan.. Po meni odlična kupovina za polovan auto..
Ako bih sve napisao bio binajveci post ovde. Da skratim na 60000km radjena puna generalna iako je trazen nov motor, posto je u garanciji, naravno da su odbili. I to kad je receno prosli put smo dosli sa ounom torbom para sledeci put docicu sa tetejcem. Da li je uticalo ne znam ali su posle zvali da se dotera auto. Da i poslali racun na oko 5000e!!!??? Srecom garancija pokrila, ali na toj kolometrazi nisam ni na kecu ni na ladi radio nikad nista dok sam ih nekad kupovao nove.
Na 70000km crkava sistem ubrizgavanja a prvo pitanje servisera je bilo, gde tocis gorivo? Na nekoj bari iznad kuce rekoh ja. Pa gde tocim, na pumpi jebo te otac tamo njega. I tako... izasao iz garancije sistem ubrizgavanja (dizne itd) polovne za 1500e. E kad su par hiljada kasnije pocele kocnice da blokiraju u voznji to je bio kraj, voznje i ljubavi sa japancima...
Novaca i zivaca za NOV AUTO mozete samo zamisliti. I znam da ih je bilo jos. Ovo ni FIAT sebi ne bi dozvolio, a kad smo kod statistike treba pogledati koliko je vracano japanskih automobila zbog fabrickih greski.