Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne vidim nista, uglavnom ako sajla za gas vodi do motora a ne na senzor polozaja gasa onda je mehanicka pumpa.Smeta usisna grana vidim plocicu ali je tesko da se ocita ili uslika ovako.
Verovatno je problem u samoj elektronici bosch pumpe. Nadji nekog ozbiljnog majstora za starije mercedese ili dobrog boschistu. Ako se ispostavi da je bosch pumpa, tj elektronika, najpametnija opcija je da ubacis cistu mehanicku sa om 602 motora.I kada je vruc i hladan istvde je valjda elktronska mehanicka pumpa za razliku od starijih motora na kojima je cista mehanicka pumpa.
Ima i creva za vakum idu na pumpu.Nisam pametan.
Теби је исплативије заменити женуJa sam imao 2.0 120 kw. Automatik .jako sam bio zadovoljan . Kupio sam u Avio Auto panćevo . Služila je super . Potrošnja je malo veća ,ali to je veliki auto. Za tri godine kod mene crko grejač koji za nepoverovati košta oko 11000 din . Promenio sam i crevo turbine.5000 din.
Žena navalila da je promenimo zato što je jako veliki auto pa ne može da ga vozi. Menjamo je za Mercedes A 180 d i gle čuda ni ovaj neće da vozi jer nema menjač.Ne slušati ženu u slućaju kupovine auta moj savet.