AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

S obzirom da je tu menjan motor,
I kada je vruc i hladan isto_Ovde je valjda elktronska mehanicka pumpa za razliku od starijih motora na kojima je cista mehanicka pumpa.
Ima i creva za vakum idu na pumpu.Nisam pametan.
Verovatno je problem u samoj elektronici bosch pumpe. Nadji nekog ozbiljnog majstora za starije mercedese ili dobrog boschistu. Ako se ispostavi da je bosch pumpa, tj elektronika, najpametnija opcija je da ubacis cistu mehanicku sa om 602 motora.
To sto ler varira moze komotno biti povezano sa vakuumom sauha.

Ler varira je varirao samo tada ovako radi normalno motor.Jedino u pocetku malo drugacije dok neotvori egr ventil.Radi sasvim normalno.

U poslednje vrijeme mi često pali lampica od Esp...večeras mi dva puta upali lampica a jednom mi pri paljenju lampice na sekundu nesta svjetala...koji mu je klin...Audi a4

Ja sam imao 2.0 120 kw. Automatik .jako sam bio zadovoljan . Kupio sam u Avio Auto panćevo . Služila je super . Potrošnja je malo veća ,ali to je veliki auto. Za tri godine kod mene crko grejač koji za nepoverovati košta oko 11000 din . Promenio sam i crevo turbine.5000 din.
Žena navalila da je promenimo zato što je jako veliki auto pa ne može da ga vozi. Menjamo je za Mercedes A 180 d i gle čuda ni ovaj neće da vozi jer nema menjač.Ne slušati ženu u slućaju kupovine auta moj savet.

Preventivno menjati gumicu na usisu uljne pumpe na svakih 80-100 hiljada km, inače može da ti se desi da izgubi pritisak ulja i zariba motor. Sem toga mislim da nema većih problema.

Ja sam imao 2.0 120 kw. Automatik .jako sam bio zadovoljan . Kupio sam u Avio Auto panćevo . Služila je super . Potrošnja je malo veća ,ali to je veliki auto. Za tri godine kod mene crko grejač koji za nepoverovati košta oko 11000 din . Promenio sam i crevo turbine.5000 din.
Žena navalila da je promenimo zato što je jako veliki auto pa ne može da ga vozi. Menjamo je za Mercedes A 180 d i gle čuda ni ovaj neće da vozi jer nema menjač.Ne slušati ženu u slućaju kupovine auta moj savet.
Теби је исплативије заменити жену :haha:

Iskreno slusati zenu oko izbora auta ne bih bas podneo,!!!!!
One obicno auta dele na lepa I ruzna I po bojama
Skoro sam bio "skuvan" da prodam pasat I uzmem A4 2005g Ali na srecu zdrav razum je presudio I pasat je I dalje pred kucom
A ova potencijalna mlada nema ni dozvolu a sve I da je I'ma nema pravo na misljenje o autu jer ipak sam ja zaguljeni potomak BRDJANA I patrijarhalno sam vaspitan

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Nas se auto vodi na zenu, ja birao, ona isla da kupi jer sam bio na terenu. Inace joj je bitno samo da je automatik tj da sluzi za prevoz od tacke A do tacke B

Tako smo prodali odlicnu Lagunu i kupili manje odlican Golf IV jer dzaba auto kad zena ne moze da vozi jbga

Ja treba da kupim za zenu auto,na pocetku kad smo pricali ma uzmi sta hoces a da bude malo,komotno za grad i decu da vozim ja kazem odlicno..kad sad pocela da se izmislja e ovo je lepo pa ovo sve nesto veliko reko ma uzecu ti sta ti uzmem i onako si pocetnik nemoj da mi se izmisljas

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh