AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

pumpa

Zna li neko gde mogu da nabavim polovnu ili novu? Pumpa je zf 110bara, popucali drzaci.
Ako ti treba za W124, mozes i sa manjim pritiskom. Razlika se takoreci i ne primeti. A pase i od vecine 1.8, 2.0, 2.3 benzinaca. Nacices je na svakom otpadu gde ima Mercedesa. Dal Vickers ili ZF svejedno. To im je inace standardna boljka. Zadnja koju sam na mom autu zamenio takoreci nije imala drzaca. Bukvalno ju je kais drzao da se ne raspadne a na nekim obrtajima je uzasno lupala.
I savet kad sve to skines prekontrolisi lezaj na vagici spanera PK kaisa i ako ima lufta zameni ga

Ako neko zna telefone od otpada neka pusti pm.Ima i Zoran iz Sapca na kp.

@ Petar97

Da ima posudicu za ulje nezavisno od onog lonceta gde je filter.Verovatno za blokadu difrencijala vodi instalacija.Nivelaciju mislim da nema koliko sam zagledao pozadi.

Poslednja izmena:
Danas nisam prosao tehnicki zbog pojasa na zadnjoj klupi, kaze da zatezu, platio tehnicki i oterao auto. Da li imam pravo da probam na drugom tehnickom? Ili moram na ovom?

Verovatno kuglica zaglavljuje, ja nisam primetio al ajde ako tako kaze, ti pojasevi se nikad i nisu koristili, samo prednji

Mozes da se vratis na isti tehnicki i bez ponovnog placanja da pokusas ponovo ako si otklonio kvar. Imas tri dana da to uradis. Podatak da nisi prosao tehnicki je unet u sistem i svak tehnicki pregled to moze da vidi kad pristupi sistemu.

Gledam sad onako u potaji, passat b7 2012-2016god sa 1.6tdi motorom cena oko 8-9k eura a ista godista peugeot 306 1.6ehdi za iste skoro pare. Oba u karavan verziji.
Nisam nesto u toku sa automobilima niti se nesto razumem ali od kada su se vw i psa susreli sa cenama polovnjaka?

Gledam sad onako u potaji, passat b7 2012-2016god sa 1.6tdi motorom cena oko 8-9k eura a ista godista peugeot 306 1.6ehdi za iste skoro pare. Oba u karavan verziji.
Nisam nesto u toku sa automobilima niti se nesto razumem ali od kada su se vw i psa susreli sa cenama polovnjaka?
Ima tome par godina,malo se emancipovao narod pa gleda i kupuje i ono što nije VW.Ali opet VW se lakše i brže prodaje.

Skoro mi izlete za male pare 206 2004 i Passat 2008.Passata odmah sa prikolice prodao,a imalo da se uloži u njega,Pežo bio održavan i čuvan al opet trebalo dva meseca da ode.

Ok, sve to stoji oko emancipacije ali ima oko toga da vw ima prodju na trzistu i drzi cenu. Kupuju se i drze cenu. Meni je bitno da ima dobar kapacitet za tovar a pezo ako se nije resio torzije onda dzabe sto je ok motor kada torzija losa pa malo-malo remont.
Za 1.6ehdi od psa sam cuo da su ok ali ovaj 1.6tdi od vw mi je nepoznat. Taj tdi je valjda oslabljena verzija vw 2.0tdi motora novije generacije.
Da se razumemo, ja prvi se sprdam sa vw ali realnost je da su rage

Ja imam Passata B8 1.6tdi trosi kao upaljac,odlican motor

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh