Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema klimu, megan '98god... Filter vazduha ne mogu da nadjem nov, ovaj sam izduvljavao al ne vrediKreneš od filtera kabine. Pa onda od klapni za recirkulaciju. Ako je digitalna klima, postoji mogućnost da je neki motoric riknuo i ne otvara klapne za recirkulaciju vazduha.
Teško da ga nema. Pogledaj po netu, ima vazda internet prodavnica.Nema klimu, megan '98god... Filter vazduha ne mogu da nadjem nov, ovaj sam izduvljavao al ne vredi
Mora ko tebe da se preuzme ili saljes za Srbiju? Treba mi za drugara iz SK,cekam da mi javi dal da uzimam negde,kod mene u selu 665e.Ja ti mogu ponuditi 560e luk i sachs
To radi posao?Ispoliraj penom za brijanje stakla za pocetak da ne magli
Mozemo da organizujemo ako nije hitnoMora ko tebe da se preuzme ili saljes za Srbiju? Treba mi za drugara iz SK,cekam da mi javi dal da uzimam negde,kod mene u selu 665e.
Radilo mi na starom autu 20+ godina, magli i onda na ubrus pene za brijanje i drzi neko vreme.To radi posao?