Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima neka klapna koja prebacuje dotok vazduha,ona ostane zaglavljena pa magli.juce mi majstor uradio pa znam!Meni se desava na G IV da zamagle stakla. Nisam mu menjao filter kabine pa mislim da je zbog toga.
Ko te terao da stavljas stiropor 10ku pa sad nema vazduha dok sam vozio golfa i ja sam klapnu cistio, isti problem. Pogotovo ako je dvoje, to kao da kisa pada unutraNemam ja problem u voznji kad je ukljucena ventilacije jer tad duva u stakla i nekako razmagli. Odnosno imam problem kad je vise putnika da tesko razmagljuje. Nekad u odredjenim vremenskim uslovima stoji parkiran i njemu zamagle stakla, a druga kola pored njega nisu zamagljena. Kao da mu se negde zadrzava vlaga i stvara kondenzaciju.
Kod francuza antena zna da bude mesto prokišnjavanja i džaba što je predihtuješ, ona napukne i pušta vodu unutra. Onda kederi, pun kufer svega na francuzima.Verujte ljudi da sam i to pomislio da prokisnjava. Medjutim nebo suvo, oko vrata suvo, patosnice gumene. Jedino sam zapazio da je ona plastika oko brisaca naprsla malo na jednom mestu. Sad razmisljam ako je moguce da voda tim putem nekako dospe u filter kabine? Taj filter nisam menjao, a ni proveravao.