iwanho
Član
Brat ima plin u Oktaviji. Kaže mi da je za dobro funkcioniranje plina uvjet potpuno ispravan motor na benzin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uskoro treba da registrujem malu auto-prikolicu nosivosti ispod 750 kg. Na tehničkom pregledu mi zahtevaju da auto-prikolica mora da ima svetlo za maglu i rikverc svetlo. (moraju se promenuti komplet lampe ili dodati jedno crveno i jedno belo svetlo koje će naravno biti homologovano). Znači i na autu se mora posebno izvesti jer ne postoje izvodi za te lampe. Automatski sedmopolna utičnica na vozilu tada više nije dovoljna za sve sijalice koje treba da rade na auto-prikolici. Samo su mi rekli tako piše u zakonu i mi moramo tako da radimo. Da li i vama na tehničkim pregledima traže ove stvari ili ne?
Zavisi kog datuma je prvi put registrovana u Srbiji. Mart/april 2011 je prelomni datum. Pre tog datuma ne trebaju a posle trebaju. E sad ako imas stop lampu sa predvidjenim rikverc svetlom ili maglenkom, mora da radi bez obzira na datum prve registracije.Uskoro treba da registrujem malu auto-prikolicu nosivosti ispod 750 kg. Na tehničkom pregledu mi zahtevaju da auto-prikolica mora da ima svetlo za maglu i rikverc svetlo. (moraju se promenuti komplet lampe ili dodati jedno crveno i jedno belo svetlo koje će naravno biti homologovano). Znači i na autu se mora posebno izvesti jer ne postoje izvodi za te lampe. Automatski sedmopolna utičnica na vozilu tada više nije dovoljna za sve sijalice koje treba da rade na auto-prikolici. Samo su mi rekli tako piše u zakonu i mi moramo tako da radimo. Da li i vama na tehničkim pregledima traže ove stvari ili ne?