AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Ma kompletiraj to, uvedi u radno stanje i ne ulaži tu bespotrebno.
Pretpostavljam da nisi dao više od tauzenke, pa sada trošiti 300-400€ za šminkanje po meni nema nikakvog smisla.
Vozičeš to par godina dok ne izgustiraš(a to će biti brzo), i kada ti dosadi ratosiljas se i ćao-zdravo..

Mehanicki je skroz ispravan, trap, motor menjac odlicni.Jedino grejace da zamenim ali nemam alat ako puknu pa cu morati da prosetam do Jagodine.Prednji blatobrani morace da se rade.

Za iljadarku mozes da kupis groblje totalno.Planiram da ga dovedem u top stanje i da ga ostavim trajno_Ovi noviji mi se nesvidjaju nesto.Mozda w212 ali je skup za mene trenutno.

Poslednja izmena:
w124

Evo, nije bio dan za slikanje.Ima nekih stinica da se srede.Jedino me ogrebotine nerviraju dodje mi da ga ospricam celog.

Nego kako da nastelujem visinu i dubinu volana nema ni dugmeta ni poluge?
Ako ima stelovanje onda je elektricno i nalazi se taster na stubu malo ispod rucice migavca. Nema podesavanje po visini samo po dubini. Ali to je svakako retkost, do sad nisam video to uzivo, 95% w124 nema podešavanje volana

Poslednja izmena:
@ barbula

Kada stavim ks table slikacu ti pa ih gledaj do mile volje.

@ Petar97

Nema tog dugmenceta pregledao ceo volan i stub i ispod i sve naookolo.

Ma sta ima da ih gledam nego mi je to uvek bilo zanimljivo u cemu je fora, bilo dali su ks ili bilo koje

Šta te briga kolioo je sveža ako imaš 4 god garanciju? Mislim da je topla 30 ili 36 meseci.
Takođe, ja nov akumulator uvek pre ugradnje dopunim pa tek ugradim na vozilo.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Eee proslo je vreme kada se ZDRAVA w124-orka mogla kupiti za male pare. Ispod 2.000 ih nema da iole imaju potencijala.
Tata se sad za **greška ujeda sto nije hteo da uzme jednu 2.0 ili 2.2 benzinku sa efi ubrizgavanjem, zadnja serija sklapana u Belgiji. Znaci auto imao oko 150k km. Pecke nije imala na limariji. Unutra siva koza, klima, elektro prozori. Kaze sta ce mi kad nije Dizel. Reko dobro. Za 2 godine cemo nasu voziti ko Fred Kremenko :haha: :haha:

Moj drug je pre nekoliko meseci prodavao zdravu 124-ku 1992 godiste za mislim 1200-300 evra i nije mogo da je proda. Verovatno zato sto je 230 E plinas.

Što smeta plin?
A to da je udobnija naj duža relacija što predjem autom bez pauze je 300_400km tako da nije nešto od krucijalnog značaja

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh