Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze slike Corole i zasto bas Toyota?Auuu, pola sam postova preskocio, ne znam kako. Sorry
Bio sam letos u skodi, zagrejan da kupim oktaviju. Nista posebno, nije me odusevila u voznji, a prodavac nije smeo da mi pokaze prosecnu potrosnju. On to vozilo korist za svakodnevnu upotrebu, garant je blizu 10 litara. Motor 1.0 116 ks. Bacio oko na Kamika i Karoka, posto su se uklapali u budzet. Kamik, iako manjih gabarita, deluje mi kao da ima vise mesta unutra i kao da je za nijansu kvalitetnije uradjen. Na kraju se ipak odlucio za tojotu korolu 1.5.
Ee ja sto sam imao Pajera sa reduktorom sine i blokadom deferencijala mogao uz banderu da se popneDanas 80% tih kao ''dzipova'' sto se pravi ne moze ni da prismrdi pravim dzipovima ,to je samo za izgled pravljeno,vecinom za gradsku decu da sede vislje od ostalih kad stanu na semaforu.A u autu nema ni d od dzipa,pogon na prednje tockove xd ,uleti u prvi sneg ili blato ostane na prvom metru,smejurija kakve igracke danas prave,bitno samo da izgleda dobro,jos oni dual fake exhaust system nazad a ispod haube igracka od 2 k kubika,hahahaha ....
Za slican novac sam dobio vise od korole. Jaci i stedljiviji motor,po meni kvalitetniji materijali unutra, zadnju kameru, patosnice, vazdusne zavese na zadnjem sedistu, to je ono cega se sada secam, ostalo je sve manje vise tu podjednako. Oktavia ima malo veci gepek, ali mi to nije bilo od nekog znacaja.Moze slike Corole i zasto bas Toyota?
Pa da je najgori kinez izdrzao bi duze od 2000km, nesto jos tu ne stimaDanas ima vazda kopija, ne mozes pohvatati vise...
Momo bi trebao sve to da ima u malom prstu..
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Goodyear pk remen nisam vidio ,nepamtim . Moglo bi biti ili stara zaliha ili mozda cak i kopija. Zadnje sto znam da je taj brend radjen u Sava Kranj i nije bio nesto . Inace Conti daje 5 godina preporuku rokaDanas ima vazda kopija, ne mozes pohvatati vise...
Momo bi trebao sve to da ima u malom prstu..
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ne ,nego zaribao roler.@cika_laza
Neka od remenica pocepala kajiš, nije prvi put da se desi..
Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka
Statistika je jedno,praksa je drugo Smeće obično.E bar sam za to strucan , ako ista drugo .PK Remen ti sigurno nije pukao zbog njegovog kvaliteta nego neceg drugog . Dalje ,Goodyear je jedno a Continentalov remen Contitech je drugo .
Broj jedan u ranglisti remenja je Continental tu dvojbe nema . INA uopste nema svoje remenje , oni su proizvodjaci spanera i lezaja . Za spanere su broj jedan tu dvojbe nema , al opet koje artikle rade , rade , a neke rade druge fabrike , pa su oni u tom slucaju broj 1 , npr oni iz Kanade stao mi mozak kako se zovu , ili neke radi Dayco , NTN i slicno .
Sta se desava , prakticno je da se prodaje komplet set za zupcasti ili pk remen , jel kupcu treba sve jelte . Iz tog razloga , da se poveca prodaja , INA npr pakuje set svojih spanera, i onda doda vodenu pumpu od Metelllia i remen koji kupe od Gatesa ili Dayco , pa napisu na njemu svoj brend i tako imaju komplet ,
Da rezimiram , poredak remena samih po kvalitetu je Conti, Gates, Dayco ,Bosch , ....
Koji god od tih pa i goodyear ako je pukao tako brzo , razlog je nesto drugo , najcesce jednosmjerna remenica alternatora
Da Litens Kanada , isporucuje INI neke spanere koje oni ne rade.
Jel ga nisi menjao ili? Ja kod sebe planiram veliki servis, isto bi radio i pk razvod samo da se ne čuje, izludi me..Ne ,nego zaribao roler.
Pa da, nije menjan dugo i bas pred veliki servis poceo da se cuje i zakove.Jel ga nisi menjao ili? Ja kod sebe planiram veliki servis, isto bi radio i pk razvod samo da se ne čuje, izludi me..
Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka