AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Bio sam skeptik vezano za Vw Passat-a..pricali kako nije udoban i tako sranja neka.. posto je ovo tatin auto ja za mene uzimam Vw Arteona ili Tiguana ne menjam Vw vise
c91925e4c9d0712070e203073a72ebe2.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Udoban je prostran,veliki gepek ima milina... vec sam gledao bio kod Tasica sto je diler za Vw uporedjivao sa Skodom ista grupacija ali ima razlike velike u kvalitetu

@mirosti Jel mozes sa Tiguanom da ga uporedis? Ma da vozio sam se u kodiaqu svideo mi se mnogo ali kad sam seo u Vw odmah sve palo u vodu vezano za Skodu

Sa Tiguanom nemam nešto iskustva, ali ovako bih naizgled dao prednost Arteonu.
Mene je jedno vreme zanimao Touareg, ali matori, pa sam odustao jer više nemam volje da se petljam sa krševima, pa iako spolja deluju lepo..
Ovaj Sharan koji teram već 7 godinu obavlja sve moje zadatke. Trenutno mu držim samo prednja dva sedišta, ostalo je sve tovarni prostor/podrum:haha:..

Ipak je stvar ukusa ovaj je SUV a Arteon limuzina odnosno coupe.. ma ja cu novo da uzmem i budem miran,dosta sam se lomatao sa krsevima i dokurcilo mi vise

Mene nervira cinjenica sto je Skoda postala skup i izvikan auto jer je nekad bio povoljan, i davao je dosta za ulozen novac.. dobro potrudili su se oko estetike, skoro svaki model je lep na svoj nacin, da ne gresim dusu.
Ne bih poredio sa VW bilo koju klasu da gledamo....
Samo vagen bayo moy
Nek prozivaju vagenovce da voze seljacki auto, znam da ima bolje ali ja zadovoljan

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Danas 80% tih kao ''dzipova'' sto se pravi ne moze ni da prismrdi pravim dzipovima ,to je samo za izgled pravljeno,vecinom za gradsku decu da sede vislje od ostalih kad stanu na semaforu.A u autu nema ni d od dzipa,pogon na prednje tockove xd ,uleti u prvi sneg ili blato ostane na prvom metru,smejurija kakve igracke danas prave,bitno samo da izgleda dobro,jos oni dual fake exhaust system nazad a ispod haube igracka od 2 k kubika,hahahaha ....

Pravi terenac u saobracajnoj ima oznaku SUV.
E sad kako se dolazi do tog cina ne znam, mozda ga imaju i neki koji ne zasluzuju ipak...
Mi smo imali Defender-a dugackog, e to je terenac, ne secam se klirensa ali mogao je preko prepreke od 30-40cm.
Nema sta da se sjebe, polomi plastika itd, cist celik i aluminijum, sastavi uradjeni zakovicama(pop nitne)
Sasija, gibnjevi, pravi difovi...
U sumu-planinu i samo PEDAL TO THE METAL!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh