Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Audi jaje..benzin plin i krenemo mi iz Zadra autoputom prema Zagrebu..Sve uzbrdo....pun gas a on stoku jedva a iza nas se nista nevidis od plavog dima.Samo da mi izdrzi do Bihaća..mislim ja...jos 7 godine ga vozio bez diranja u motorKlasičan simptom gumica ventila,još ako dimi uz brdo pod opterećenjem
Neće da izlete klipovi,ima Clio blokadu fabrički.
Ispod servo pumpe ?Znal ko cemu sluzi donja pumpa na audijevom 2.5 motoru a goni je obicni malo siri remen...nesto mi tu negdje pocelo brondat
Gledam sad kompresore klime za moj motor..poskupi a vidim da ima na sebi neko kvačilo..uglavnom vidim da tu negdje ronda...jutros kad smo ga upalili nije se čulo nista...trazit cemo slobodnog majstora da to resavaIspod servo pumpe ?
Pa kompresor klime
Valjda ne gledaju, ali mere izduvne gasove.Kakva je situacija sad na tehnickom za katalizatore... jel se gleda ili ne
Trebalo bi da gledaju i samo da upozoravaju kome je skinut dok ne pocne primena zakona iz '21 koji je odlozen na 2 god.Kakva je situacija sad na tehnickom za katalizatore... jel se gleda ili ne
Мере гасове и ако ти мотор излеће ван прописаних стандарда са гасовима, ниси прошао. Да ли и како третирају постојање или непостојање катализатора, то не знам, али ако гњаве око неисправне централне браве, немој да те изненади ако им у око упадне да ауто фабрички има катализатор, а твој га нема.Kod mene ga nema ni fizicki.. dosad niko nije gledao