AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Problem sa alarmom i centralnom
Pasat B5
Alarm Excalibur ATV 1000
Jedan daljinac mi pojeo ker
Drugi klinac oprao, onda ubacio u more, itd itd
Uglavnom prestao da radi
Baterija puna merio unimerom
Otključam ključem i čim sam kontakt upali se alarm i neće da vergla
Sad sam skinuo neki Džek sa tog modula i upali i radi ( moram proveriti da nije ona šema da ga ugasi posle 60_90 sec)
Gledam u oglasima modul za daljinsko zaključavanje sa skakavac ključem
Ja imam običan ključ dal to može da se ubudži i dal je neko budžio?

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Postoji fabrička procedura za programiranje daljinskog otključavanja za fauve.
Ja sam to sebi radio na oba ključa prije 5-6 godina. Mislim da imaš objašnjenje u Autodati..

Hteo sam taj modul drugi da ubacim i da kod iz mog ključa prebacim u taj novi i naravno da narežem novi ključ
Kod mene nije fabrički DAJINSKO otključavanje

MENJAJ ALARM I CENTRALNU!!!!!
Luka sa time se nije igrati, tvoja glava u torbi!!!🤣
Sala naravno.
Radio je to moj burazer na punticu 2 sto znaci da je moguce. Mislim da ga iskostalo oko 100 evra ili nesto vise sa kljucem skakavcem.

Ja sam onaj Excalibur raskačio samo jedan Džek
sad motor pali radi, ali zaključavam ključem
Sad ja sam naručio to za 1600 kinti pa ću videti
Trebalo bi skroz izbaciti Excalibur i staviti taj modul, narezati te skakavce i videti dal uopšte moj ključ ima kod pa ako ima kodirati

Struja... djavolja posla.
Sva sreca imamo dobrog elektricara, za te stvari je doktor, mnogo puta mi pomogao preko tel.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Danas primjetio da mi pomalo vlaži na ovom crijevu što ide na mali hladnjak. Prije šest godina majstor ugradio nova crijeva koja sam teško našao-nisam htio polovna jer ove plastike lako pucaju. Pežo 306.
f856d3cbb2ea732fe6dcbee229a98604.jpg

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

Мени на сеника цркао вентилатор кабине, и када ми је мајстор мењао летву волана сјебао ми спулну волана. Данас нађем у Ветернику цирка 90 еврића за обадва дела и то половна. Јбм ти срећу и ауто југо је био закон, какве спулну какви бакрачи.

Да видиш шта је забава, не могу да скинем осцилујуће раме на југу. Шраф не може да се избије мора да се сече. А има ојачан предњи трап мора и то да се сече.

Ja sam onaj Excalibur raskačio samo jedan Džek
sad motor pali radi, ali zaključavam ključem
Sad ja sam naručio to za 1600 kinti pa ću videti
Trebalo bi skroz izbaciti Excalibur i staviti taj modul, narezati te skakavce i videti dal uopšte moj ključ ima kod pa ako ima kodirati
To sto si raskacio je mozda blokada motora, pa zato radi.
Tebi nije mnogo bitno, ali ti moduli u evropi rade na 433MHz i sluze kao centralna brava, a imaju dodatak za blokadu motora, sVirenu, LED identifikaciju da li radi... Nemaju neku posebnu zastitu pa je moguce lako kopirati daljince... Uglavnom, dobices semu uz modul i lako ces povezati sve to, ne brini.

Да видиш шта је забава, не могу да скинем осцилујуће раме на југу. Шраф не може да се избије мора да се сече. А има ојачан предњи трап мора и то да се сече.
Уффф па баш нема шансе да се покрене?

Brener
To su kola!!!!
Brener i čekić sve reše!!
Pre neku noć zbog prokletih daljinskog nisam mogao da pokrenem pasat a noć 2 ujutru, moram da vozim matorog na urgentni u NS
ništa imamo još dve opcije Yugo i Florida
Zlo doba noći pa neću da Zeta zovem da uzmem neki od njihovih
A druga stvar šta fali ovim dvoma PRAVIH AUTA!!!!
Uzmem Yugo, ljudi moji nisam ga vozio baš dugo 3_4 god
To je AJKULA!!!!
Prva stvar on je u istom stanju kao kada je izašao sa trake 2004g , na satu 248k km
Motor je 'Talijan i do sada je prešao 170k km
Gume su nove 145/80r 13
Jugo ide vuče ujeda niti šta čipka niti išta ganjam ga 90_100km/h i baš ide prelepo
Potrošnja 8-9 plina
Delovi su toliko jeftini da mi nije jasno da neko drzi juga u lošem stanju?????
Oduševio me!!!

Poslednja izmena:
Са грејањем је мајстор одврнуо шраф. Али неће напоље само се окреће. Могуће је и да је искривљен. Не може ни да се избије нема простора.

Је л' сте видели оне "грејаче шрафова" или шта већ треба да загрејете, које праве од трафоа микроталасне и метар и по-два каблова апарата за заваривање?

Znam za one INDUKCIONE grejače ali samo kupovne
Verujem da se može napraviti ali nisam video

Nazad
Vrh